dymcio111 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Cześć Ostatnio nabyłem sobie rękawiczki od Endury Full Monty L Rękawiczki Full Monty 2013, ale z racji tego że kupiłem je na późniejszą porę czyli wiosna/lato a rowerek kusi teraz też do jazdy , to chciałbym kupić pod nie jakieś rękawiczki wewnętrzne. Wiem, że Endura ma swoje dedykowane cienkie opinające pod inne rękawiczki, ale bez przesady z taką ceną... więc szukam alternatywy. Wynalazłem takie sporo tańsze biegowe Rękawice running KALENJI - Akcesoria do biegania Akcesoria do biegania - Decathlon jak myślicie dobre będą żeby założyć pod Full Monty jakoś bawełniane dały radę, ale trochę opinająco było, myślę że takie by lepiej się sprawdziły bo są cieńsze. Co myślicie Może ktoś używa innych tanich godnych polecenia obecnie nie mam kasy na drogie lepsze typowe rękawiczki na tą porę, a z allegro te Kalenji by mnie wyszły 29zł z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lothar75 Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Polecam te rękawiczki jak najbardziej. Ja przy temp. w okolicach 0 stopni. zakładam je pod rękawiczki bez palców a w temp. koło -10 zakładam je jako do cieplenie pod zimowe softshellowe rękawiczki. Jak dłonie się wystarczająco ocieplają to je zdejmuję. Są cieniutkie ale ładnie docieplają. Zakładam je też do biegania, gdy zimno. Pozdrawiam. Tapnięte z SGS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Te rękawiczki biegowe to te same co narciarskie? Widziałem w Decathlonie, ale jakoś nie byłem przekonany do testowania dwóch szmatek za 25zł Ale skoro są dobre to chyba się skuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Do pierwszych przymrozków zakładam je pod rękawiczki bez palców i dają redę. Używałem ich też przy niskich temperaturach na motocyklu. Generalnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 dzięki za opinię to chyba się skuszę na nie ale chyba zamówię na allegro za 22zł + 7 wysyłka = 29zł. Nie mam decathlonu u siebie w mieście, a nie będę koleżanki fatygował za 4zł Sprzedawca mi na mój rozmiar dłoni 21cm polecił M-kę, bo S-ka może mieć za krótkie palce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.