Mod Team IvanMTB Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Kuuurde... To wyglada naprawde zjawiskowo... Nawet na te szpetne piwoty pod kantu-kantu oślepnę miejscowo-specyficznie. Trochę tylko martwi mnie wymiar mufy suportowej... Wygląda na jakiegoś parszywego PF Chyba że EBB... Nie wiem dlaczego, ale stwierdzenie "stonowana kolorystyka" jakoś zajeżdża mi czarny, czarny i czarny ... a czarny to nie kolor Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Chodzi o to, że jest za ładny, i aż nie wypada na takim czymś pokazać się na ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venec Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Pfff, wypada, wypada. Tylko nie na szybką jazdą ale truchtanie by wszyscy się napatrzyli i pozazdrościli Piękna rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Kłaniam, A tymczasem... http://www.bespoked.cc/bespoked2015.html Kto wpada na weekend? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 o mój boszzzzzzze .... przylutowuje noszzzzze..... Adamos, nie rozczulaj mnie bardziej niż te "grawerki"...No jak to jak? zdjęcie z linku nic Ci nie mówi? boszzz A tą campę mam w domowym archiwum, wpadła w oko gdy robiłem swój napęd do sarny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 A co tam...Zawsze można się na chwilę rozmarzyć nad jakąś ramą od Pana Saszy White'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Chyba nie wszyscy potencjalnie zainteresowani widzieli http://www.bespoked.cc/bespoked2015.html Weekend w Bristolu enyłan? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Kłaniam, Field Cycles fajna manufakturka z Sheffield. Fajne detale, czyste luty, pełny kastom malowania, żadnych naklejek i brązowe emblematy na sterówce... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Nie wiem, kto i gdzie robił, ale trzeba przyznać - ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 o ja %$&$^!%#*&!^&*(!&()*!!!!#)#(*zerżnę od ThomaSona: MASTERPIECE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Takie trochę połączenie nowoczesności i późnego rokokoko. Dla mnie bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venec Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Piękne, akurat motywy które uwielbiam. Kiedyś dorwę jakiegoś złotnika lub innego rzemieślnika i każę sobie porobić takie grawery na jakiejś starej 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 @Venec.... to odłóż za wczasu trochę kasy ...ja za takie proste napisy (grawerka a na piastach piaskowanie):zapłaciłem jakiś mały majątek wart samej tej korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venec Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 To lepiej od razu nerkę sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 tutaj podobne rzeźby: https://komasuda.squarespace.com/new-page/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 ...no ale to jest z tego co się nie mylę - pisak akrylowy, TYLKO pisak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 hehe zobacz na stronkę - ramy i korby. Zdjęć nie mogłem podlinkować bo jakieś dzikie są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 mi się jednak zdaje że czarne to baza a srebrne wydrapane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 No nie powiem, fach w ręku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 No właśnie, tą fotę chciałem podlinkować, ale forum coś strajkowało. Dla mnie taka japońska robota to kunszt. Takim bajkiem bym absolutnie nie jeździł, stałby w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Chylę czoła i kopię popiół na swojego garba, ale od razu skojarzyłem z malowankami Festki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Lutego 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Zdecydowanie patenty do gabloty lub na szoła... 5 minut w błocie i 5 godzin szorowania szczoteczka do zębów Ale faktycznie, zad urywa koncertowo... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Może jeszcze nie sztuka, ale na pewno już czapka z głowy. http://dirtmountainbike.com/longform/homemade-bikes-starling-cycles-bristol-uk#742eUeAqROKry8wE.97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 jeśli tylko będzie w wersji 4Z chcem!Na razie "tylko" szuram kaszkietem po żwirze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.