kazafaza Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Intersi mnie jeszcze mocno dokładna cena tej ramy, którą Genesis jeszcze nigdzie się nie chce pochwalić. Pewne plotkarskie źródła bardzo bliskie deski kreślarskiej projektanta marki mówią o cenie w okolicy £849.99 ale nie wiem czy z widłem czy bez... A Genesis High Latitude 853 za niecałe pięć paczek! Koniec OT POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o wystawę w Bristolu, to mnie szczególnie w oko wpadł commuter od Feather Cycles, z tymi fikuśnymi błotnikami.Kolego Socjolog wypraszam sobie takie epitety! Jestem miłośnikiem zwierząt i żadnych nie biję i nie zadręczam, a tym bardziej koni Feather na stronie chwali się produkcją ram (i jak widać też są miłośnikami zwierząt) http://vimeo.com/51860325# o cenie w okolicy £849.99 Też już mi się gdzieś o uszy obiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 a jak tam z Vanillą? Nie przyuważyłem, na NAHBSie też zresztą nie, ale oni są chyba trochę zajęci, jako że: As of June, 2011 the wait for a custom Vanilla is over five years.We will not be accepting any deposits in 2011 Także sobie nie kupię Chociaż z ich stajni to stać mnie tylko na wyżej wymienione gumiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 19 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 ...no nie przesadzajmy, ceny już od około 3500$.... do 2018r uzbierasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Filmik powoduje u mnie dziwne ściskanie w żołądku i po prostu zielenieje z zazdrości Niestety, tylko po anglicku, ale tak to mniej więcej wygląda od wewnątrz The Bicycle Academy: PS. Pan nauczyciel stwierdził po lutach tej Pani, że zawstydziłaby niejednego, bardziej doświadczonego Pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Kłaniam, No ale to oczywiste Przecie najlepsze ramy Lynskey'a wychodza spod kobiecych rąk, takze tam gdzie nie spawaja/lutuja roboty większość załóg składa się z pań... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 8 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Koledzy, polecam:http://www.forumrowerowe.org/topic/135698-rama-gdzie-zam%C3%B3wi%C4%87-mufy/?p=1274249 ale najpierw czapki z głów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Takie tam o dzierganiu, szydełkowaniu i lutowaniu w The Bicycle Academy PS. Kolego anarchy chyba czas uruchomić babcine Singery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 ... chyba raczej szydełka i druty wyciagnąć z szuflady... Toć to dzianina kolego była a nie szyjafki BTW Dario Pegoretti website... Już widzę oczyma wyobraźni jak Anarchy lamentuje nad grubymi i niepracującymi piórami tylnego widelca Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 12 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Ivan, i tu się mylisz!Wystarczy dolne pióra robi na drutach (drut stalowy naturalnie) wzorem francuskim, a górne "prawa-lewa" (tylko nie pomylic kierunku!), obrzucic nieźle przy cerowanych hakach (wzór kaszebski dla Grabarza ) i pięknie pracujący ogon jest. Dla pewności najlepszy na tylne pióra jest drut nr4. A dla niepewnych "jaki sprzęcior" w domu zalega polecam ten wzornik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Trzeba przyznać, że fajnie gość maluje te ramy. U nas poza rebelart.pl natknąłem się kiedyś na prace pewnej dziewczyny (chyba jakiś FS to był) i muszę przyznać, że kopara mi trochę opadła. Jak znajdę, to zapodam - bo naprawdę malowania robiły wrażenie. Wystarczy dolne pióra robi na drutach (drut stalowy naturalnie) wzorem francuskim, a górne "prawa-lewa" (tylko nie pomylic kierunku!), obrzucic nieźle przy cerowanych hakach (wzór kaszebski dla Grabarza ) i pięknie pracujący ogon jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 12 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 .. w takim razie w temacie koloru na ramie i po polsku:http://www.aerografiti.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Kontynuując OT o malowaniu:Kona Jake The Snake...i jaram się jak suche liście w Dzień Zaduszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Wracając na właściwe tory...Od pewnego czasu, jak tak sobie śledzę poczynania ludków kończących kurs TBA, trzymających w łapce po raz pierwszy w życiu lutlampę, to dochodzę do wniosku, że ów powinien zostać ukończony - prędzej, czy później...PS. Boziu, ześlij pieniążek Nie wiem, czy to ludzie tacy zdolni, czy majastrzy tak dobrze nauczają, ale sami oceńcie - kolejna praca kursanta-amatora: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 19 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 ..po przeciągnięciu tego "lizakiem" będzie lodzio-miodzio na miarę Wielkiego R z Wąsem (pomijam design hakuf ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 design hakuf można wybaczyć i całości konceptu w ogóle, bo kursowe ramy, jak już wcześniej napomknięto przeznaczone są na ciężkie, afrykańskie warunki i oprócz jeźdźca muszą swobodnie "unosić" jakieś 100kg ładunku tam się po prostu rowerem pracuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Kłaniam, W sumie to sam sobie powinienem sprzedać "karczycho" ale że to Calfee to czuję sie rozgrzeszony Calfee Bikes Factory Tour Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 W sumie to sam sobie powinienem sprzedać "karczycho" Że niby je amelinium i wungiel? No jak chce Ci się nowe tematy tworzyć, to proszę bardzo A ja sobie z chęcią odwiedzę fabryczkę Calfee "do poduszki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Poniekąd, że Ivan wrzucił węgiel, poniekąd, że to miejsce na "ryncną robote" i Ludzi którzy ją wykonuję, a może i dlatego, że .. kurde sam nie wiem...Przystawiam się do naprawy pękniętego siodła z Sarny (to te Kaszuby mnie to zrobiły) i po raz enty trafiam na stronę Luxtechu.A tam ten wpis:http://www.luxtech.com.pl/ ech.... jakoś tak się mnie smutno zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ano smutno Trzeba się chłopakowi do skarbony dorzucić, bo z tym gównem można coraz skuteczniej walczyć. Trzeba mieć tylko na to konkretne środki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 A może któryś z modów dałby to na wierzch i ściepę forumową zrobił... złotówka do złotówki.... toż to jeden z nas..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Wiesz, myślę dokładnie o tym samym. Podpięty wątek i wytłuszczony, sprawa jest bardzo świeża.Poszło info do moderatorów, może niewłaściwie bo poprzez zgłoszenie (ale jak znaleźc kontakt do wszystkich adminów?)Wątek założony:http://www.forumrowerowe.org/topic/139117-apel-pomoc-dla-hjsienkiewicza-jednego-z-nas/ teraz potrzebny jest..ruch na nim.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Kłaniam, Po manufakturce Calfee wycieczki część druga... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 http://www.pezcyclingnews.com/page/latest-news/?id=100596id=100596#.Ubr9ntiv1Pg Rurki - fajne ale caly projekt, dobor komponentow - mistrzostwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Kłaniam, Ja wiem ze korby EE maja status kultowych, ale czemu są tak obrzydliwe? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.