Gość michal Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 witam i proszę o pomoc Planuję zakup/złożenie roweru miejsko-trekkingowego, przeznaczenie: codzienna jazda do pracy oraz dłuższe wypady wakacyjne ( weekendy & urlopy ). rama trekking/cross osprzęt sram via gt widelec przedni amortyzowany + amortyzowana sztyca, hamulce hydraulika bagażnik, błotniki, oświetlenie postojowe... a teraz pytanie: czy znacie kogoś w Łodzi ( godnego polecenia ) do kogo mógłbym się zgłosić ? lub jakąkolwiek inna firmę z poza łodzi ?? pozdrawiam michal ps a może macie jakąś propozycję gotowego rowerku na moje 190cm i 105 kg wagi ??
Gość Maciej Bukowski Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Jak chcesz to ja mogę się podjąć doradzenia, złożenia roweru. Przez 4 lata ścigałem się na maratonach z sukcesami, sam złożyłem, oraz serwisowałem swój rower, przez jak9ś czas pracowałem w piaście jako serwisant, mój numer telefonu 502552023
Pytanie
Gość michal
witam i proszę o pomoc
Planuję zakup/złożenie roweru miejsko-trekkingowego, przeznaczenie: codzienna jazda do pracy oraz dłuższe wypady wakacyjne ( weekendy & urlopy ).
rama trekking/cross
osprzęt sram via gt
widelec przedni amortyzowany + amortyzowana sztyca, hamulce hydraulika
bagażnik, błotniki, oświetlenie postojowe...
a teraz pytanie:
czy znacie kogoś w Łodzi ( godnego polecenia ) do kogo mógłbym się zgłosić ?
lub jakąkolwiek inna firmę z poza łodzi ??
pozdrawiam
michal
ps
a może macie jakąś propozycję gotowego rowerku na moje 190cm i 105 kg wagi ??
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.