slawmnie Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam, w dniu 8 lutego, w piątek popołudniu przy ul. Klecińskiej we Wrocławiu skradziono mi górski rower Gensesis X25, numer ramy AA 1101667. Zdjęcie w załączeniu. Za jego znalezienie wyznaczyłem nagrodę (500 PLN). Jeżeli wpadnie komuś w oczy ten rower i przekaże informacje dzięki którym rower wróci do mnie, nagroda oczywiśce trafi w ręce osoby, która takiej skutecznej pomocy by mi udzieliła. Bliższe informacje są tutaj. http://tablica.pl/33410451 Jeżeli mogę prosić, będę wdzięczny za przekazanie tej informacji. Może ktoś wśród znajomych i krewnych królika spotka mój rower na swoje drodze. Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwa Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 jak mi się rzuci taki w oczy, to cyknę mu foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawmnie Napisano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 jak mi się rzuci taki w oczy, to cyknę mu foto. Wielkie dzięki! Być może krąży ten mój rower już gdzieś w Warszawie, będę wdzięczny za informacje. jak mi się rzuci taki w oczy, to cyknę mu foto. lub Wrocławiu W każdym razie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi