WielebnyRayPL Napisano 20 Lutego 2013 Autor Napisano 20 Lutego 2013 robiąc w ten sposób pewnie bym wygrał, co z tego jak pewnie cała procedura będzie trwała z pół roku...
Biafra Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Eth -link epicki. Stronka trafiła do zakładki! No będzie trwało, trudno. Nie powinieneś puszczać takich rzeczy. Chyba że ma Cię to kosztować dużo nerwów, wtedy szkoda zdrowia.
WielebnyRayPL Napisano 23 Lutego 2013 Autor Napisano 23 Lutego 2013 chyba sobie odpuszczę... gdyby stary amorek był znośny to bym go założył i przetrzymał do końca a sprawę pociągnął dalej, ale mój stary amorek strasznie mnie irytował, więc mu podziękuję Trudno, mam nadzieję, że kiedyś ktoś podobnie go załatwi..
demek Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 ale gdzie masz problem? jezdzij na tym co kupiles i domagaj sie zwrotu tych 70zl czy nawet wiecej za wprowadzenie w blad. niech sie ciagnie a kase za iles tam pewnie odzyskasz
WielebnyRayPL Napisano 23 Lutego 2013 Autor Napisano 23 Lutego 2013 nie wiem czy tak można... bo to jakby dowód w sprawie, nie wiem...
demek Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 zglosiles na policje, ze ma byc dowodem? zastanow sie co chcesz osiagnac - czy zwrot gotowki za amor - czy zwrot czesci gotowki za niezgodnosc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.