Piksel Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Wie ktoś, gdzie jeszcze można dostać fabrycznie nowe Reby lub Sidy (golenie 32mm) z piwotami? Najlepiej w PL, ale jak cena dobra, to i gdzieś w UE może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxi Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Raczej nie dostaniesz. Od kilki lat produkowane są tylko w wersjach DISC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Reby i Sidy z piwotami - cięzko będzie. Widziałem ostatnio leżaki magazynowe RS Judy Wie ktoś, gdzie jeszcze można dostać fabrycznie nowe Reby lub Sidy (golenie 32mm) z piwotami? Najlepiej w PL, ale jak cena dobra, to i gdzieś w UE może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Zdaję sobie sprawę, że to towar deficytowy, ale skoro jeszcze czasami wypływają nowe reby czy sidy sprzed 5lat, to może się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Z tego co wiem Sidy ciągle występują z piwotami ale mniej więcej tak często jak polska libacja na księżycu Znaczy widziałem sida 2010 z piwotami wiec nie taki stary, ale do kiedy jes z piwotami robili to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 A recon nie zadowoli? Trochę leciwy: http://allegro.pl/rock-shox-sid-dual-air-sl-jedyny-i3020853797.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 No wiesz różnica miedzy reconem a sidem jest pokaźna i w wadze i w działaniu ... jak ktoś szuka sida to raczej wysokiej półki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Kto pyta ten wie, dokleiłem linka do allegro - 2000r trochę leciwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Toż to już nastolatek i na bank na golenie 28mm. ale co prawda to prawda, lekki to on jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Recon mnie nie urządza, chcę duala. Puklus - powiedz jeszcze gdzie można nabyć takiego sida, jak na zdjęciu w dobrej cenie . Natomiast sid z allegro jest fajny, ale do treningów, sztywność i działanie mocno odbiega od współczesnych amorów. Posiadam sida race 2007, generalnie świetny amorek, ale sztywność ( a raczej jej brak) skłania mnie do zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Szukał bym na marsie ... albo jowiszu bo u nas raczej nie znajdziesz ... jak widać modele takie są a na pewno rocznik 2010 ale ja takiego chyba nie widziałem na oczy. pozostaje wymiana na tarcze ale szukani innej alternatywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 http://www.rczbikeshop.com/englishue/rockshox-011-sid-rlt-dual-air-disc-80-mm-axle-9mm-tapered-poplock-white-silver.html Może być taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Fajny, cena nie jakaś zabójcza, tylko że tapered nie wejdzie do mojej ramy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Może uda Ci się z kimś wymienić górnymi goleniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.