Marjan Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 Witam serdecznie po raz pierwszy! W związku z nadchodzącym sezonem zamierzam sprawić sobie mały prezent ;p Rowerem lubię jeździć, jeżdże rekracyjnie ok 10 km dziennie. Głównie asfalt, lekki teren no i miasto. U mnie w mieście niestety ścieżek rowerowych brak, jeździ się po chodnikach. A od chodników ( no i krawężników) często nie wytrzymują obręcze ;/ ALUMINIOWY SZYBKI CROSS_INTEGRAL V1 + BŁOTNIKI MEN (3001583218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Znalazłem coś takiego, z doświadczenia wiem, że na 28 nieźle się zasuwa. Co o nim sądzićie? Czy warto? Z tego co czytam podzespoły markowe ale nie najwyższej jakości, no ale coś za coś bo cena atrakcyjna. Mam 185 cm wzrosty i 100 kg wagi. Czy nie lepiej w moim przypadku wybrać coś tego typu: http://allegro.pl/mocne-mtb-kands-energy-1100-acera-full-alu-kaseta-i3006175223.html W ciężkim terenie raczej nie będę jeździł, no ale to miasto ;/ Czekam na podpowiedzi pzdr
nemo2009 Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 Obie propozycje są dobre w tym zakresie cenowym. Widelec amortyzowany też może być, aczkolwiek nie jest nieodzowny w mieście. Chociaż 50 zł, chyba nie zrobi katastrofy w budżecie? Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 991D za pomocą Tapatalk 2
Marjan Napisano 16 Lutego 2013 Autor Napisano 16 Lutego 2013 Widelec amortyzowany też może być, aczkolwiek nie jest nieodzowny w mieście. Chociaż 50 zł, chyba nie zrobi katastrofy w budżecie? 50 zł nie, ale jest możliwość domówienia? chyba nie zrozumiałem ;/
Biafra Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Kolega miał na myśli chyba to, że drugi rower ma amortyzowany widelec i skoro jest tylko 50 złotych różnicy między rowerem 1 i 2 to warto je dołożyć.
Marjan Napisano 17 Lutego 2013 Autor Napisano 17 Lutego 2013 między rowerami jest trochę więcej różnicy w cenie, może to zmyliło. Przeglądam ich specyfikację i widzę, że nie wiele się od siebie różnią. W moim przypadku mam dylemat, który wybrać. Ten na kołach 28 co wiem, że da mi wygodę na prostej drodzę, czy ten drugi, który może się okazać wytrzymalszy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.