Mod Team sznib Napisano 13 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Również uważam że po staremu było lepiej. Podobno nie zmienia się tego co dobre, i szkoda że nie ma realnej konkurencji dla Allegro, bo tego wciskania na siłę nowego layouta niezadowolonym klientom szybko by pożałowali. Poza tym, narzekacie na layout? A coraz to większe prowizje od sprzedaży? Ja tam rzadko kiedy coś sprzedaję, ale jak ktoś często coś wystawia to go Allegro nieźle rzeźbi. http://www.wiocha.pl/904092,Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ja nie narzekam, uważam że zmiana była potrzebna, ponieważ stare wyszukiwanie było niedopracowane i pomijało wiele wyników. Kwestia przyzwyczajenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d8wid Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ale przewijanie w dół żeby zmienić parametry czy lokalizacje to porażka wg mnie. Strasznie mnie irytuje że nie mogę ustawić i szukać tylko tego co mnie interesuje od razu Sent by Taptalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcind Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Zmiany mi się nie podobają ,jakoś się gubię w tym wszystkim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modoc Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Reakcja mojej dziewczyny mowi wszystko. `boże jak tu coś znaleźć, Wysłane z mojego GT-N7000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Lepiej by zrobili jak by w hamulcach tarczowych zrobili oddzielnie klocki, płyny, tarcze i same hamulce bo tam to już burdel nad burdelami jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 sportu, turystyki wypoczynku i erotyki no no wyczynowa erotyka, realaksacyjna Ciechocinek jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 To i ja dodam co od siebie. - ceny są nieczytelne; kup teraz powinno być na górze a nie niewidoczne - gdziekolwiek się nie kliknie coś się otwiera! to mnie bardzo denerwuje - kategorie na górze strony i same reklamy w nich, powinny być TYLKO na głównej stronie przy wyszukiwarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Pomimo, że nie lubię i nie podoba mi się ten nowy interfejs, to pomalutku zaczynam ogarniać te zmiany. Ciechocinek jakiś Wara mi od Ciechocinka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Mnie się te zmiany średnio podobają, allegro stało się nie intuicyjne przez te zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Moim zdaniem zrobili coś na styl e-bay ale trochę nie wyszło. Wkurzający jest ten wysuwający się panel z góry na 3/4 ekranu, kilka rzeczy niedopracowanych ale zaczynam się przyzwyczajać już do tego wyglądu. Im więcej się siedzi, tym mniej jest uciążliwe, bo już wiem czego się spodziewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 zmiany są żenujące. na dowód wystarczy że bitych kilka minut szukałem jak wystawić nową aukcję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewka23 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Te zmiany to dramat, jestem w szoku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.