Skocz do zawartości

[Allegro] Jak podobają się wam zniany?

szybkilopez

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No tak, było fajnie a jest kijowo. Brakuje formy tabeli i podpisu na górze każdej kolumny. Żeby sortować trzeba szukać w zakichanej zakładce ;p

Napisano

mi się średnio podoba. zbyt dużo treści reklamowej na pierwszej stronie (oferty sklepów, a nie użytkowników), jakieś wyskakujące paski. wszystko to powoduje, że strona staje się mało czytelna. pierwsze wrażenie jest takie, że człowiek zostaje zasypany wszystkim tylko nie tym co potrzeba.

Napisano

Dokładnie, komuś się chyba udzieliła pomroczność jasna :teehee: już im wysłałem opinie co na ten temat myślę. Zamiast upraszczać robią tylko większy zamęt i od nowa uczyć się. Nie to, że nie lubie zmian bo lubię, ale jak są robione z głową.

Napisano
wrzucenie do jednego worka jakim jest "sport i wypoczynek" sportu, turystyki wypoczynku i erotyki :)

A to ostatnie to sport czy wypoczynek? :devil:

Strona w poprzedniej wersji była bardziej czytelna. Teraz głównie sprawdzam ze smartfona (przez aplikację) głównie przez brak natłoku zbędnych informacji.

Napisano

No fakt...Jest gorzej niż było przedtem.

@MokryxD, myślę, że ta ostatnia kategoria to jednak wypoczynek :P Chyba, że uprawia się go zawodowo ;)

Dobra...Jak to się mówi:,,mądrej głowie dość po słowie'' w odniesieniu do podtekstów użytych tutaj :))

Oni co jakiś czas zmieniają ten wygląd...Kurde no zostawiliby w końcu jeden fajny a nie zmieniają i zmieniają.

Napisano

nie podoba mi się, za dużo reklam, wybór parametrów przeniesiony z góry na bok utrudnia wyszukiwanie przedmiotów.

Napisano

Jakiekolwiek zmiany wprowadzą to wątpię by wpłynęło to na zmiany popularności platformy :) Konkurencji w Polsce brak, nadal jest to najpopularniejszy "jarmark" w naszym kraju.

Napisano

Jak ostatnio była zmiana, też był płacz, że jest beznadziejnie. Za miesiąc wszyscy zapomną. :D

Mokry oczywiście, że sport i to często ekstremalny. ;)

Napisano
Za miesiąc wszyscy zapomną
Ooo tego to im nie daruje ;) Gdyby oferowali usługi bezpłatnie ok, ale jeśli się płaci za korzystanie z ich usług to można czegoś oczekiwać. A obecne zmiany są dużo bardziej irytujące jak poprzednie.
Napisano

Na szczęście za pomocą wtyczek typu Adblock oraz własnych styli CSS można wywalić z allegro wszystko co niepotrzebne, a nawet zrobić myk żeby menu górne było od razu rozwinięte i ukryć wszystkie "promocje" które zasyfiają główną. Jak będę miał czas to sobie takie zrobię.

W poprzedniej wersji zrobiłem tak z bannerem który zawsze wyjeżdżał po wejściu do kategorii "Sport i turystyka" :)

Napisano

Mi osobiście zaczyna powoli podobać się nowe allegro. Używam go już od ponad 2 tygodni (miałem możliwość testować jaki jeden z pierwszych) i zapewniam, że jest to kwestia przyzwyczajenia;)

Napisano

Jak na Filmwebie, z tym, ze... tam ostatnio naprawdę spaprali i to ostro, wygląda, jakby ktoś czegoś nie dokończył, albo pociął i losowo rozrzucił.

Nikt tego nie lubi, a ile protestów było ohoho... co ich to.

Tu na forum przynajmniej da się rozmawiać o zmianach :thumbsup:

Napisano

Dla mnie największa kicha to te sortowanie gdzie trzeba zawsze rozwinąć listę + dodatkowe opcje jak np. z jakiego miasta są po lewej stronie i muszę do nich zjeżdżać w dół strony jak przeglądam na laptopie. Używam starego wyglądu bo do nowego nie mam ochoty się przyzwyczajać.

Napisano

Chcą być przyjaźni użytkownikowi niech wprowadzą personalizację wyglądu serwisu bo głęboko głębokoo mam te wszystkie zdjęcia i obrazki rodem z telezakup mango

Napisano

Nowy układ Allegro jest tragiczny. Tyle w temacie. Mam nadzieję, że nie zdecydują się na przejście na ten interface.

Napisano

Wg mnie fatalne :down:

Po pierwsze zacina mi się,

po drugie jest nieczytelny, niepotrzebne mi są takie duże napisy i obrazki, umiem czytać :yucky: , wolałem dużo mniejszych, ale można było bardzo szybko poszukać czegoś.. a teraz nie da rady..

Mam nadzieję, że szybko nie wprowadzą tego na stałe, cofam..

Napisałem do nich na "prześlij opinię" może jak dużo ludzi napiszę negatyw to coś z tym zrobią :036:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...