Skocz do zawartości

[Allegro] Jak podobają się wam zniany?

szybkilopez

Rekomendowane odpowiedzi

mi się średnio podoba. zbyt dużo treści reklamowej na pierwszej stronie (oferty sklepów, a nie użytkowników), jakieś wyskakujące paski. wszystko to powoduje, że strona staje się mało czytelna. pierwsze wrażenie jest takie, że człowiek zostaje zasypany wszystkim tylko nie tym co potrzeba.

wrzucenie do jednego worka jakim jest "sport i wypoczynek" sportu, turystyki wypoczynku i erotyki :)

A to ostatnie to sport czy wypoczynek? :devil:

Strona w poprzedniej wersji była bardziej czytelna. Teraz głównie sprawdzam ze smartfona (przez aplikację) głównie przez brak natłoku zbędnych informacji.

No fakt...Jest gorzej niż było przedtem.

@MokryxD, myślę, że ta ostatnia kategoria to jednak wypoczynek :P Chyba, że uprawia się go zawodowo ;)

Dobra...Jak to się mówi:,,mądrej głowie dość po słowie'' w odniesieniu do podtekstów użytych tutaj :))

Oni co jakiś czas zmieniają ten wygląd...Kurde no zostawiliby w końcu jeden fajny a nie zmieniają i zmieniają.

Na szczęście za pomocą wtyczek typu Adblock oraz własnych styli CSS można wywalić z allegro wszystko co niepotrzebne, a nawet zrobić myk żeby menu górne było od razu rozwinięte i ukryć wszystkie "promocje" które zasyfiają główną. Jak będę miał czas to sobie takie zrobię.

W poprzedniej wersji zrobiłem tak z bannerem który zawsze wyjeżdżał po wejściu do kategorii "Sport i turystyka" :)

Jak na Filmwebie, z tym, ze... tam ostatnio naprawdę spaprali i to ostro, wygląda, jakby ktoś czegoś nie dokończył, albo pociął i losowo rozrzucił.

Nikt tego nie lubi, a ile protestów było ohoho... co ich to.

Tu na forum przynajmniej da się rozmawiać o zmianach :thumbsup:

Dla mnie największa kicha to te sortowanie gdzie trzeba zawsze rozwinąć listę + dodatkowe opcje jak np. z jakiego miasta są po lewej stronie i muszę do nich zjeżdżać w dół strony jak przeglądam na laptopie. Używam starego wyglądu bo do nowego nie mam ochoty się przyzwyczajać.

Wg mnie fatalne :down:

Po pierwsze zacina mi się,

po drugie jest nieczytelny, niepotrzebne mi są takie duże napisy i obrazki, umiem czytać :yucky: , wolałem dużo mniejszych, ale można było bardzo szybko poszukać czegoś.. a teraz nie da rady..

Mam nadzieję, że szybko nie wprowadzą tego na stałe, cofam..

Napisałem do nich na "prześlij opinię" może jak dużo ludzi napiszę negatyw to coś z tym zrobią :036:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...