szybkilopez Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam wszystkich Ciekawi mnie jak inni odbierają wprowadzone ostatnio zmiany na allegro. Osobiście czuje niesmak, bo było całkiem fajnie, a jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 najlepsze jest wrzucenie do jednego worka jakim jest "sport i wypoczynek" sportu, turystyki wypoczynku i erotyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Mnie się niebardzo podoba ale może dlatego że byłem mocno przyzwyczajony do poprzedniego interfaceu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiz1 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No tak, było fajnie a jest kijowo. Brakuje formy tabeli i podpisu na górze każdej kolumny. Żeby sortować trzeba szukać w zakichanej zakładce ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacq Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 mi się średnio podoba. zbyt dużo treści reklamowej na pierwszej stronie (oferty sklepów, a nie użytkowników), jakieś wyskakujące paski. wszystko to powoduje, że strona staje się mało czytelna. pierwsze wrażenie jest takie, że człowiek zostaje zasypany wszystkim tylko nie tym co potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dokładnie, komuś się chyba udzieliła pomroczność jasna już im wysłałem opinie co na ten temat myślę. Zamiast upraszczać robią tylko większy zamęt i od nowa uczyć się. Nie to, że nie lubie zmian bo lubię, ale jak są robione z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 wrzucenie do jednego worka jakim jest "sport i wypoczynek" sportu, turystyki wypoczynku i erotyki A to ostatnie to sport czy wypoczynek? Strona w poprzedniej wersji była bardziej czytelna. Teraz głównie sprawdzam ze smartfona (przez aplikację) głównie przez brak natłoku zbędnych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No fakt...Jest gorzej niż było przedtem. @MokryxD, myślę, że ta ostatnia kategoria to jednak wypoczynek Chyba, że uprawia się go zawodowo Dobra...Jak to się mówi:,,mądrej głowie dość po słowie'' w odniesieniu do podtekstów użytych tutaj ) Oni co jakiś czas zmieniają ten wygląd...Kurde no zostawiliby w końcu jeden fajny a nie zmieniają i zmieniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miti09 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 nie podoba mi się, za dużo reklam, wybór parametrów przeniesiony z góry na bok utrudnia wyszukiwanie przedmiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jakiekolwiek zmiany wprowadzą to wątpię by wpłynęło to na zmiany popularności platformy Konkurencji w Polsce brak, nadal jest to najpopularniejszy "jarmark" w naszym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jak ostatnio była zmiana, też był płacz, że jest beznadziejnie. Za miesiąc wszyscy zapomną. Mokry oczywiście, że sport i to często ekstremalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Za miesiąc wszyscy zapomną Ooo tego to im nie daruje Gdyby oferowali usługi bezpłatnie ok, ale jeśli się płaci za korzystanie z ich usług to można czegoś oczekiwać. A obecne zmiany są dużo bardziej irytujące jak poprzednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Na szczęście za pomocą wtyczek typu Adblock oraz własnych styli CSS można wywalić z allegro wszystko co niepotrzebne, a nawet zrobić myk żeby menu górne było od razu rozwinięte i ukryć wszystkie "promocje" które zasyfiają główną. Jak będę miał czas to sobie takie zrobię. W poprzedniej wersji zrobiłem tak z bannerem który zawsze wyjeżdżał po wejściu do kategorii "Sport i turystyka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielebnyRayPL Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Mi osobiście zaczyna powoli podobać się nowe allegro. Używam go już od ponad 2 tygodni (miałem możliwość testować jaki jeden z pierwszych) i zapewniam, że jest to kwestia przyzwyczajenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jak na Filmwebie, z tym, ze... tam ostatnio naprawdę spaprali i to ostro, wygląda, jakby ktoś czegoś nie dokończył, albo pociął i losowo rozrzucił. Nikt tego nie lubi, a ile protestów było ohoho... co ich to. Tu na forum przynajmniej da się rozmawiać o zmianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dla mnie największa kicha to te sortowanie gdzie trzeba zawsze rozwinąć listę + dodatkowe opcje jak np. z jakiego miasta są po lewej stronie i muszę do nich zjeżdżać w dół strony jak przeglądam na laptopie. Używam starego wyglądu bo do nowego nie mam ochoty się przyzwyczajać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Chcą być przyjaźni użytkownikowi niech wprowadzą personalizację wyglądu serwisu bo głęboko głębokoo mam te wszystkie zdjęcia i obrazki rodem z telezakup mango Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 No i się potwierdza że nowe nie zawsze znaczy lepsze. Boczny panel wymyślił chyba ktoś kto pracuje na 25" monitorze. Kicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nowy układ Allegro jest tragiczny. Tyle w temacie. Mam nadzieję, że nie zdecydują się na przejście na ten interface. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Słać opinie krytyczne, może zrezygnują/zmodyfikują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 odnosze wrazenie ze mam stary wyglad...bo roznic to ja nie widze poza jakims paskiem na dole, ktory mozna schowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Sam możesz przełączyć na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 to nie przelaczam az sami nie zmienia na stale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiekk Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Wg mnie fatalne Po pierwsze zacina mi się, po drugie jest nieczytelny, niepotrzebne mi są takie duże napisy i obrazki, umiem czytać , wolałem dużo mniejszych, ale można było bardzo szybko poszukać czegoś.. a teraz nie da rady.. Mam nadzieję, że szybko nie wprowadzą tego na stałe, cofam.. Napisałem do nich na "prześlij opinię" może jak dużo ludzi napiszę negatyw to coś z tym zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ooo to to trzeba słać do nich opinie niech wiedzą jak to się ludziom podoba że strzelają sobie w stopę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.