jurasek Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 kiedys na forum czytałem o roztworze cukru lakier do włosów włosy na cukier cos w tym jest pozdro
bajuwookierun Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Napisano 23 Kwietnia 2006 a w moim przypadku znowu nie działa:( rączki się nie kręciły jakieś 10 minut. ale fakt 10 minut było ok:) chyba zawalczę z tą kropelką wstrętną bo cóż mi pozostaje...
MIC Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Moze przed zalozenie sproboj podsuszyc lakier suszarka do wlasow (psikalem go do raczki a ty?) i wtedy zalozyc. Nie wiem moze cos pomoze ja chyba tak robilem...
bajuwookierun Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Napisano 23 Kwietnia 2006 ja psiukałem na kiere aż ciekło:) i stał potem 12h więc generalnie chyba wysechł...no nic na razie będzie tak...może to wina gripów że już sparciały czy co...mam je ze 4 lata. No ale nic się zobaczy. Pozdrawiam
Grycek5 Napisano 8 Lipca 2007 Napisano 8 Lipca 2007 kurcze kiepskie te wasze metody :/ nie macie jakiś innych zupdate'owanych pomysłów? bo taft i samo przeczyszczenie benzyną ekstrakcyjną nie bardzo się sprawdza... ślizga się dalej. Butaprenu nie testowałem, bo to chyba nie ma sensu. Nie bede kupował specjalnie nowych gripów, bo sie ślizgają... musi jakiś sposób być na to...
Kathar Napisano 8 Lipca 2007 Napisano 8 Lipca 2007 Najlepszy powinien byc jakiś odtłuszczacz. Ostatnim wynalazkiem jest płyn do mycia naczyń. Podobno jak zaschnie to już kaplica. Osobiście mam Ritchey WCS i niczego pod spód nie trzeba było kłaść. Trzymają sie jak politycy koryta .
Grycek5 Napisano 8 Lipca 2007 Napisano 8 Lipca 2007 Szkoda że moje roczne bountragery nie trzymają się tak jak ci politycy :/ Znaczy lewy sie trzyma ale prawy spada... ale to moja wina, bo ja tak zawsze prawą rękę na krawędzi mam ehh głupie przyzwyczajenie a kurna nie chce innych gripów kupować, bo te są super i ciężko takie same dostać u nas :/
Carbon Napisano 8 Lipca 2007 Napisano 8 Lipca 2007 tez mialem problemy z krecocymi sie gripami. kleilem nawet supet glue i nic nie pomoglo zlotym srodkiem okazal sie lakier do paznokci. trzyma sie teraz i jest ok. Pozdro
Grycek5 Napisano 8 Lipca 2007 Napisano 8 Lipca 2007 lakierem posmarowałeś kierownicę i nałożyłeś gripa? hehe ciekawe ciekawe jutro podprowadze siostrze lakier do paznokci potestujemy... ps. ale jak coś to da sie to wyczyścić z kiery? rozp. nitro czy cóś?
Carbon Napisano 8 Lipca 2007 Napisano 8 Lipca 2007 mowie ci najlepszy sposob lakierem do wlosow tez probowalem i w ogoole nie trzymalo. (dodam ze chcialem unieruchomić 6-7cm gripa co jest trudniejsze) posmarowalem troszeczke na kierownice i wiecej na gripa. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.