adriansocho Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Czy mogę prosić o jakąś aktualizację dostępnych ram bujanych w rozsądnej cenie? Na razie w kategoriach cena oraz lekkość prowadzą chińskie ramy karbonowe, cena typu 800 dolarów co daje około 3000 PLN w Polsce po zapłaceniu VAT, może ktoś słyszał o czymś tańszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 podziel się linkami do tych ram, ciekawość chcę zaspokoić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Kłaniam, W sumie jak startujesz z takiego poziomu to trudno cuś zaproponować. Może MBike? Bo do 3 klocków to krosiarskich ramek więcej nie znajdziesz. Rozumiem ze dysponujesz damperem który by pod Chińczyka podpasował... A Kitajec to ten właśnie Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Chyba Specjalized Camber 29 Rama kosztuje ok 3k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Kłaniam, Ale Szpec - pies go trącał - to ścieżkowiec, a Kitajec krosiak... Skoro krosiak jest zapodany jako wzorzec ceny/wagi to raczej innego niż krosiarski sprzętu bym nie zapodawał. No chyba że autor ma szerszy punkt widzenia i poszukiwań... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 podziel się linkami do tych ram, ciekawość chcę zaspokoić.... To nie jest takie proste, bo wygląda na to, że ramy według jednego wzorca produkuje kilka chińskich fabryk. Oprócz tego linka, co dał Ivan można też wejść na ebaya albo alibaba.com. Skoro robią karbonowe za 800 usd to mogliby też robić aluminiowe za np. około 500 usd.... ale nie robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelLUB Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 (edytowane) swego czasu na aledrogo wisiała voodoo z damperem rt3 za ~2,5kpln, nie wiem czy jeszcze wisi zapytaj Pana Chileckiego czy ma jeszcze tallboya za 3900 z dampere foxa więcej z okazyjnych cen mi nic do głowy nie przychodzi, chyba że kity ninera z widelcami RS w cenach 1,8k$ + wysylka + cło Edytowane 17 Lutego 2013 przez pawelLUB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi