kubsonb1 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam, Mam problem, a mianowicie gdy dodalem odpowiedz na moj temat cala wiadomosc sie skrocila. Tylko pierwszych pare slow widac, a reszty jakby nie bylo. http://www.forumrowerowe.org/topic/129490-szosa-author-a3300-za-999-zl-czy-sie-oplaca/ To jest link. ;D prosze o szybka pomoc, gdyz jest to pytanie o kupno roweru na allegro, na ktory zostalo malo czasu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 15 Lutego 2013 Root Admin Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 wiadomosc sie skrocila Print screen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubsonb1 Napisano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 screen.png Przeklej.net - Darmowy hosting plików, zdjęć, video i mp3 bez rejestracji limitu i logowania link do screena Ta odpowiedz którą dałem była dużo dłuższa, klikając odpowiedz na moją odpowiedz można to zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 15 Lutego 2013 Root Admin Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 jakieś znaki dziwne pojawiły się w pierwszym linku. Już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubsonb1 Napisano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ok dzieki wielkie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.