Skocz do zawartości

[Walka] Gołota ... czy Saleta ?

Lookas 46

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który wygra .. ?

• Gołota
    • Saleta
    • Remis
      0
    • Zupełnie mnie to nie obchodzi, ale przysłużyłem się statystyce :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kibicuje Gołocie, ale zdaje sobie sprawę, że tak naprawdę ta walka nie ma żadnego sportowego znaczenia. No i jeszcze ten pay per view...

Napisano

wygra gołota, ale myślę, że dla obu ważniejsze od zwycięstwa jest to ile grosza wpadnie po walce. sportowo, walka bez sensu. finansowo, może coś z tego będzie, ale ja nie mam zamiaru płacić za walkę emerytów.

Napisano

Szczerze mówiąc niewiele mnie obchodzi.

Kolejny poroniony pomysł na trzepanie kasy z emerytów, tylko tym razem to oni wystąpią w roli głównej. Nie zamierzam oglądać, nawet gdyby było za darmo. O ile Saleta ma jakieś osiągnięcia na ringu, to Gołota jest dla mnie żałosny.

Napisano
O ile Saleta ma jakieś osiągnięcia na ringu, to Gołota jest dla mnie żałosny.

Gołota jest m.in. medalistą olimpijskim i wielokrotnym mistrzem Polski, chciałbym w sferze sportowej być tak żałosnym jak on :)

Napisano

jesli Golota jest tak przygotowany jak mowi Gmitruk to nie bedzie mial problemu z wygraniem.

No właśnie w starciu Saleta - Gołota wygra głupota :) szczególnie tych, którzy zapłacą za obejrzenie walki...

Glupie to sa tylko takie komentarze, wrecz zalosne. Dlaczego? Bo placac za PPV mamy cala gale czyli 7 walk, ciekawych walk...zalowac mozna tylko, ze nie dojdzie do walki Szpilka - Zimnoch.

Napisano
Gołota jest m.in. medalistą olimpijskim i wielokrotnym mistrzem Polski,
ale chyba jako amator, a jako zawodowy bokser wiele nie osiągnął? Zresztą może się mylę, dla mnie temat mało interesujący :). Ktoś postanowił zarobić parę $$ - znajdą się chętni je wydać - ich prawo.
Napisano

Jak ktos ta walke traktuje powaznie...coz szkoda mi go. Ta walka jest na pokaz i sciagniecie wiekszej ilosci ludzi. Ja kupie PPV ale nie dla tej walki a dla calej gali bo jak pisalem wczesniej sa tam tez inne interesujace walki.

Napisano

I te hasła "Najbardziej wyczekiwana walka w historii Polskiego boksu" :laugh:

Niestety, sportowy aspekt tego wydarzenia raczej będzie mizerny. Pewnie skończy się w 3 rundy.

Transmisji nie wykupię ale w necie parę dni po walce zobaczę. :starwars:

Napisano

Pewnie ktoś na tą walkę czeka ale jak się czyta komentarze to są raczej ironiczne.

Bardziej mi chodzi o tandetne hasło reklamowe, które jest wsadzane do każdej walki gdzie występuje pięściarz, którego ogól ludzi zna. Przykład z zeszłego roku:

"W największej polskiej hali widowiskowo-sportowejArena Łódź odbędzie się wieczorem długo wyczekiwana polska bokserska"walka stulecia". Rękawice skrzyżują Tomasz Adamek i Andrzej Gołota."

Wiek pięściarzy, brak sukcesów w ostatnich latach dodatkowo wzmocniony sporą niechęcią w związku z koniecznością opłaty walki zwyczajnie pozwalają wątpić to, że jest to ta Najbardziej wyczekiwana.

Napisano

Bo Golota to legenda, u nas i za granica. W latach 90 byli sami czarni i Golota...byl, jest i bedzie legenda w kazdym zakatku swiata i bardziej go szanuja poza polandem...

Adamek? Adamek vs Golota? Pierwsza walka Adamka w wadze ciezkiej mistrza swiata w wadze polciezkiej i wtedy aktualnego cruiser...

Obecna walka w latach 90 zapelenilaby stadiony w kazdym zakatku swiata. Ta walka ma dac rozglos, reszta walk jest do poogladania bo bedzie na co popatrzec.

Napisano

walka gołota-saleta była najbardziej wyczekiwaną walką w polsce, ale ponad 10 lat temu, gdy gołota jeszcze był jednym z najlepszych bokserów wagi ciężkiej, a i saleta osiągał szczyt swoich możliwości (znokautowanie luana krasniqi i zdobycie mistrzowstwa europy). wtedy to by była walka, którą zainteresowała by się nie tylko Polska.

a dzisiaj? dzisiaj to odgrzewanie starego, nigdy nieskonsumowanego kotleta. zamiast walki stulecia mamy walkę:

jąkała ze zwolnionymi ruchami vs. facet bez nerki

przytaczając cytat ze świata wegług kiepskich: mortal kombatant :002:

Napisano

Nie ma co ukrywać oboje panowie przeszli już dawno na sportową emeryturę, zdobywali tytuły i nikt im tego nie zabierze nabijając się dziś z nich, a to że walka jest zrobiona tylko dla kasy wiedzą wszyscy którzy choć trochę się tym interesują, Polsat wie co robi, oni też, a po nagłośnieniu wszystkiego i kontraktach reklamowych z udziałem zwycięzcy będą mogli spokojnie żyć dalej z jeszcze grubszym kontem

Napisano

patrzac na walki do walki wieczoru warto bylo wydac 40zl :D

a teraz walka emerytow :D

patrzac na tempo i wymiany...chcialbym zeby kazdy mezczyzna w tym wieku mial taka kondycje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...