kubsonb1 Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witam, nigdy nie jeździłem na szosie, ale od zawsze chciałem spróbować. Jeżdze na MTB przeważnie po asfalcie, więc nie ma sensu dalej się katować, bo przy takiej jeździe lepiej sprawi się szosa. Dlatego proszę o opinie na temat tego roweu kolarzówka author sora A3300 okazja jak nowy (3019672296) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Aukcja kończy się dziś o 23:30 więc czasu zostało mało. Jeżeli nie ten to proszę o propozycje innych rowerów. Niestety mój budżet jest niski. Do sezonu zdołałbym uzbierać około 2000 zł Zapomniałem dodać mam 174 cm wzrostu Jaki rozmiar ramy wówczas wybierać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verianel Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 tej i tak nie kupisz bo nikt nie licytuje a cena minimalna nie jest osiągnięta.. moim zdaniem warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiekk Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 i jeszcze się okaże, że skoro on jest taki mało używany to cena minimalna 2000zł, więc już nie do końca może się opłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubsonb1 Napisano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Trochę poszukałem i znalazłem jeszcze dwa rowerki Jeden z nich to chyba składany http://allegro.pl/ro...3580481.html Rama aluminiowa scott, widelec carbonowy koga. Hamulce i przerzutki Shimano 105 więc jak na tą cene to nawet dobrze, korba tez 105, carbonowe selli italia. Waga z koszykami na bidon i zapasową dętką to 8,9kg, więc chyba dobra okazja zważywszy na cene i to że jako początkującemu czyli mnie na pewno by wystarczył Osprzęt i waga jak dla mnie bardzo dobra Znalazłem jeszcze jeden, tylko ze nie znam tej firmy. Gość pisze, że znana amerykańska, no ale nie słyszałem o niej nigdy. Co o nim myślicie. Wart swojej ceny? MARIN Pasubio 9 model 2011 roz 53 nowy 3199zł bcm (2997081393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ten scott raczej lepszy bo i lżejszy i osprzęt lepszy, ale porównanie i ocene zostawiam specom Mam nadzieje, że mi pomożecie Zapomniełem dodać, jeszcze jeden rowerek znalazłem, tylko że ten jeszcze przez 7 dni na licytacji i cena może podskoczyć OKAZJA!!! Kolarzówka AUTHOR a5503 prawie NÓWKA!!! (3016800129) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. I jeszcze jedno pytanie ramy tych rowerów będą dobre patrząc na mój wzrost (174cm)? Pisalem do goscia od authora a3300 i napisal ze cena jaka by go interesowala to 1500 zl. Myslicie, ze warto czy moze dalej szukac czegos lepszego. http://allegro.pl/rower-szosowy-profesjonalny-tanio-i3023580481.html To jest ten link ktory nie dziala do skladanego roweru z rama scott ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubsonb1 Napisano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 To jak moge liczyc na jakas pomoc z waszej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Marin warty max 1200zł więc odpada. Author bardzo spoko i myślę, że 1500 zł to cena normalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.