Robert Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Więc pytanie, czy wie ktoś jak jest z wytrzymałością wyrobów tej firmy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Zachęca mnie do nich niska masa za wcale nie aż tak astronomiczną kwotę jak częsci wykonane z karbonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mischa Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ja posiadam sztyce bopa i jak na razie jest oki..fajna regulacja..dobry wygląd..posiadam też wkład suportu tej firmy..i tu zaczyna sie problem..wygląda na to ze sie rozwali po niecałych 1000 km, strzela niemiłosiernie..raczej bede reklamowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja mam sztyce, jak na razie dopiero ~700km ale wszystko OK. Masa sporo zaniżona - w katalogu 200g na wadze 248-250g - ważyłem kilka. Wiedziałem o tym wczesniej ale jak ktoś patrzy tylko w katalog to może się rozczarować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.