pablo102425 Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Od roku używam piast Deore (przód 495 i tył 535) chcialbym je wymienić na nowe a co az tym idzie lżejsze i lepsze. Mam na to jakiś miesiąc więc chciałbym przemyśleć temat ale brak mi wiedzy. Czy piastty Shomano XT HB M785 na przód i FH M785 na tył będą dobrym wyborem? Czy może w tej cenie mógłbym kupićcoś lepszego? Myślę że ktośmi doradzi albo podsunie chodź jakiś pomysł. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Nowe piasty shimano są kiepskie. Jeśli chcesz dobre kulki, to poszukaj XTR m960 lub m950 (ze wskazaniem na tego drugiego, ale jeśli masz tarczówki, 950 odpada) jako NOS, tanio nie będzie, ale to piasty na lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Tak mam tarcze i raczej przy tarczach pozostanę. Niekoniecznie muszą być kulki. Mogą też być maszyny ale XTR jest poza moim zasięgiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.