grzybiarz Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Witam, nie wiem czy taki temat był czy nie, jeśli tak proszę o podanie linku. Poszukuję zabezpieczenia w cenie podanej w temacie. GPS nie wchodzi w gre, myślę nad u-lockiem lub łańcuchem. Mieszkam w małej mieścinie więc profesjonalnych złodziei tam nie ma i nikt raczej się nie skarżył na skradziony rower ale jakby komuś przyszło do głowy zawinąć jednoślad to żeby rower był przypięty czymś co go zniechęci. Czekam na propozycje.
paweloko Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Zamiast się pytać czy był podobny temat skorzystaj z wyszukiwarki.Tak apropo polecam taki u-lock, dobry sprzęt za rozsądne pieniądze.
grzybiarz Napisano 13 Lutego 2013 Autor Napisano 13 Lutego 2013 Zamiast się pytać czy był podobny temat skorzystaj z wyszukiwarki.Tak apropo polecam taki u-lock, dobry sprzęt za rozsądne pieniądze. Właśnie szukałem i nic nie znalazłem. Fajny, ale czekam na kilka innych propozycji
rowerzysta01 Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 @grzybiarz najwięcej tematów znajdziesz w dziale akcesoria rowerowe, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę: "zapięcie" lub "zabezpieczenie" ewentualnie ręcznie przeszukać tematy. W tym przedziale cenowym polecałbym: KRYPTOLOCK SERIES 2 995 CHAIN (szósty poziom bezpieczeństwa) Keeper 785 Integrated Chain (piaty poziom bezpieczeństwa) Magnum 3000, ONGUARD 8007
Maddale Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Cześć, Ja z kolei chciałabym Was zapytać, który z poniżej dwóch modeli byście wybrali. Ten z tradycyjną kłódką, czy może z normalnym zamkiem? http://allegro.pl/nowe-zabezpieczenie-lancuch-author-90cm-4klucze-i3004940302.html http://allegro.pl/zapiecie-lancuch-author-achl-55-90-cm-od-ambike-i3028715975.html Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Maddale
rowerzysta01 Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 Podejrzewam że w obydwu modelach jest ten sam łańcuch, a różnica polega na zastosowaniu kłódki, jeśli poczujesz się bezpieczniej to można brać właśnie model ACHL-65. Natomiast dobre łańcuchy kosztują powyżej 150 zł, .... gdybym miła brać coś tańszego to model MAGNUM ŁAŃCUCH ZAMEK 3106
zekker Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 @Maddale Żaden z tych, chyba że ma służyć jako zamiennik linki (czyt. trochę lepszy poziom zabezpieczenia). Wtedy ten ze zintegrowanym zamkiem wygodniejszy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.