Septix Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witam Interesuje mnie co zabieracie ze sobą jako, że nie jest w zwyczaju paradowanie w plecaku na szosie- co najpotrzebniejszego (niezbędnego) wkładacie do tylnych kieszeni albo też bez czego nie wyruszać w trasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tater Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Faktycznie na szosie plecak jest zbędny, to co potrzebujesz zmieścisz do sakiewki podsiodłowej i tylnej kieszeni w koszulce. Podstawa to pompka, przynajmniej jedna dętka + kilka łatek samo przylepnych i najprostszy zestaw kluczy z łyżkami jaki potrzebujesz do swojego roweru. Do tego dwa bidony odpowiednio uzupełnione i jeden baton energetyczny. I to powinno wystarczyć aby wyruszyć na całodzienną przejażdżkę. Jeżdżąc na szosie zawsze gdzieś po drodze spotkasz jakiś sklep, aby uzupełnić energię. Zawsze tak jeżdżę niezależnie od przejechanych kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikopol83 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ja jeżdżę od zawsze z plecakiem z taką zawartością: - papier toaletowy - dwie dętki - skuwacz do łańcucha - pompka - łyżki do opon - handytool - plastry,opatrunki - oczywiście komórka z gps - zabezpieczenie - picie - dokumenty i kasa Wszystko oczywiście można upchać gdzieś w rowerze,ale to co miałbym upchać tylko do tylnych kieszeni jest sporym ograniczeniem zwłaszcza przy dłuższych wycieczkach więc jeśli już to jedynie jakiegoś wrażybatona i picie ale po co ładować więcej rzeczy ???..... Wiesz, na upartego wystarczy dętka i pompka i w trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Było już kilka takich tematów . . . poszperaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefka Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja mam taki zestaw: dętka pompka łyżki do opon picie, jeśli jadę na więcej niż 1:45 dokument i pieniądze A czasem mam tylko telefon i okulary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.