Mod Team safian Napisano 12 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Cześć, nie byłby ktoś chętny na wspólny zakup oleju do widłów (motul, albo coś takiego) 7.5W? Potrzebuję niecałe 200 ml i kupowanie litrowej butli jest średnio opłacalnie. Może ewentualnie ktoś posiada takowy olej w ilości, której potrzebuję i byłby w stanie odsprzedać? Średnio mi się opłaca płacić 60 zł za butelkę skoro potrzebuję niewiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 posiadam olej do amortyzator ale jest to castrol no i 2.5 w wiec nie wiem czy podpasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Szkoda że nie potrzebujesz 5W, bo właśnie sobie taki zamówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Skoro w Cze-wie da się w serwisach rowerowych kupić określoną ilość oleju, to w Wawie na pewno też, co więcej ceny są dość atrakcyjne, bo serwisy często kupują dużo oleju na zapas, pojeźdź po sklepach, na pewno gdzieś dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Lutego 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 @czyzu6491: Castrol, czy nie castrol - wszystko jedno, ale niestety musi być 7.5W @Piksel: w sumie racja, znajdę czas to pojeżdżę, chyba że jednak ktoś się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LubMich Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 To pierwszy mój post na forum więc serdecznie witam.. wracając do tematu, zapewne do teraz temat już rozwiązany ale mam kupione oleje motula 5w i 10w. mieszałem sobie, żeby posprawdzać tłumienie.. off course zostało mi się sporo... więc mogę coś odstąpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Yup, temat rozwiązany, wziąłem 5W od Bobika, bo potrzebowałem 'na już' a i tak finalnie zepsułem widła i niezalany leży od kilku tygodni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.