piter600 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Mam pytanko Mierzyłem w sklepie okularki jak w temacie w kolorze czerwonym. Zamówiłem sobie ten sam model lecz w czarnych oprawkach. Czy rozmiar tego samego modelu lecz w innym kolorze może się różnić ? Na zdjęciach w necie wyglądają tak jakby te Accent Shadow czarne miały większe szkła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 może się tylko tak wydaję ,że inny kolor nie znaczy że inny rozmiar ,zdjęcia są tak robione ze czasem tak się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter600 Napisano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 może się tylko tak wydaję ,że inny kolor nie znaczy że inny rozmiar ,zdjęcia są tak robione ze czasem tak się wydaje Oby, chociaż na tych zdjęciach http://ww2.bikekatal...ory/361/foto:1/ wyraźnie widać, że te czarne mają większe szkła niż przykładowo niebieskie czy czerwone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pwmichu Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mają całkiem inny kształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.