German Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam, kupiłem bardzo tanio starą szosówkę ale niestety nie ma nigdzie firmy tego roweru, jest tylko kawalek naklejki. Czy może jest ktoś w stanie zweryfikować firme mojego roweru tym kawałkiem ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Przy tej jakości zdjęcia szału się nie spodziewaj... Mój Phoenix miał podobną naklejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
German Napisano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 No ale widać kontury naklejki i kolor, sadze ze i po tym jak ktos widzial u siebie podobna naklejke, to pozna. Ale dziękuje za odpowiedz Jesli komus dadzą coś te informacje to dodam że rower jest z 1972, prawdopodobnie z Niemiec, ma stary osprzet Sachs Huret i jest bardzo lekki jak na stara kolarzówke, sportowy i odchudzony z tego co widze. zdjecie calego roweru: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezz Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Bidon też jest niemiecki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
German Napisano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Hahah nie, jak go czyściłem to tam troszkę na rozluźnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LubiePedalowac Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Fajne retro. Przy odrobinie czułości będzie fajnie śmigał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.