Wilku89 Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Jak w temacie, po co to jest w ogóle, montowane na sztycy to jest prawie na jej samym dole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 To w takim razie zgadnij: jak to się dzieje, że wysunięta sztyca trzyma się w rurze podsiodłowej i nie zjeżdża na dół :question: Notabene: obejma jest zakładana na górną część rury podsiodłowej... Pozdrówko dla spostrzegawczych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Wilku89 no comment... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 nie "no comment" tylko jestem noobem w tych sprawach, wiec chce sie dowiedziec to i owo, nie narzekac mi tu ! ja np nie mam obejmy, bo sztyce na dole przykreca sie u mnie na sruba zrobiona w rurze do ktorej wsadza sie sztyce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 To rozwiązanie ze śrubą stosuje się w ramach stalowych (choć nie zawsze - czasem i tu występuja obejmy). Pozdrówko wykładowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 No proste ty masz tam miejsce na srobe a w innych ramach takiego miejsca nie ma u trzeba miec obejme... ;] wysatrczylo by spojrzec na foto ramy i pomyslec; ]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 21 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Hehehe rozwaliło mnie to pytanie ja np nie mam obejmy, bo sztyce na dole przykreca sie u mnie na sruba zrobiona w rurze do ktorej wsadza sie sztyce... Jak to dokładnie wygląda? Wrzuć foto jak możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 To wygląda tak . Dla mniej uważnych: mniej więcej pośrodku fotki, na dole (wędrować wzrokiem wzdłuż sztycy) . Pozdrówko nawigacyjne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Genialny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 moze i genialny, ale po prostu nie mialem dpojecia do czegbo jest ta obejma, gdy w swoim rowerze mocowanie mam na srube wmontowana w rurke ramy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 OK - czyli skoro wszystko już wiadomo, temat można uznać za zamknięty . Pozdrówko podsumowujące . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.