Wilku89 Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 Jak w temacie, po co to jest w ogóle, montowane na sztycy to jest prawie na jej samym dole?
Ecia Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 To w takim razie zgadnij: jak to się dzieje, że wysunięta sztyca trzyma się w rurze podsiodłowej i nie zjeżdża na dół :question: Notabene: obejma jest zakładana na górną część rury podsiodłowej... Pozdrówko dla spostrzegawczych .
Wilku89 Napisano 20 Kwietnia 2006 Autor Napisano 20 Kwietnia 2006 nie "no comment" tylko jestem noobem w tych sprawach, wiec chce sie dowiedziec to i owo, nie narzekac mi tu ! ja np nie mam obejmy, bo sztyce na dole przykreca sie u mnie na sruba zrobiona w rurze do ktorej wsadza sie sztyce...
Ecia Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 To rozwiązanie ze śrubą stosuje się w ramach stalowych (choć nie zawsze - czasem i tu występuja obejmy). Pozdrówko wykładowe .
Blue Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 No proste ty masz tam miejsce na srobe a w innych ramach takiego miejsca nie ma u trzeba miec obejme... ;] wysatrczylo by spojrzec na foto ramy i pomyslec; ].
Mod Team Odi Napisano 21 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 21 Kwietnia 2006 Hehehe rozwaliło mnie to pytanie ja np nie mam obejmy, bo sztyce na dole przykreca sie u mnie na sruba zrobiona w rurze do ktorej wsadza sie sztyce... Jak to dokładnie wygląda? Wrzuć foto jak możesz.
Ecia Napisano 21 Kwietnia 2006 Napisano 21 Kwietnia 2006 To wygląda tak . Dla mniej uważnych: mniej więcej pośrodku fotki, na dole (wędrować wzrokiem wzdłuż sztycy) . Pozdrówko nawigacyjne .
Wilku89 Napisano 22 Kwietnia 2006 Autor Napisano 22 Kwietnia 2006 moze i genialny, ale po prostu nie mialem dpojecia do czegbo jest ta obejma, gdy w swoim rowerze mocowanie mam na srube wmontowana w rurke ramy...
Ecia Napisano 22 Kwietnia 2006 Napisano 22 Kwietnia 2006 OK - czyli skoro wszystko już wiadomo, temat można uznać za zamknięty . Pozdrówko podsumowujące .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.