Grzesiekk Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam, Jechał ktoś odcinkiem Szlaku Bursztynowego na odcinku Niepołomice-Kraków? MAPA Najbardziej mnie interesuje fragment przez Nową Hutę -nie byłem jeszcze na fragmencie od Przylasku Rusieckiego do wjazdu na ścieżkę rowerową przy Wiśle( z al. Pokoju). Czyli w każdym razie najistotniejsze pytanie- czy jest ścieżka rowerowa na całym fragmencie al. Jana Pawła, gdzie prowadzi szlak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dla mnie ten szlak to fikcja, aczkolwiek widziałem gdzieś w kraku ze 3 tabliczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiekk Napisano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 wg strony jest oznakowany od gór do Niepołomic, u mnie byłem na jego fragmencie, przez wał, oznakowany był dobrze ogólnie rewelacji nie ma, prowadzi normalnie przez drogi.. a szukam najlepszej drogi z Niepołomic do Krakowa, nie lubię być często wymijanym przez auta, tymbardziej, że Polacy jeżdżą jak jeżdżą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Jedyna sensowna droga to N-Grabie-Brzegi-K Łutnia - K Rączna na Półłanki w stronę północną masz już ścieżkę - zasyfioną szkłem i kamieniami, ale zawsze ścieżka od Christo Botewa też ponoć jest ścieżka praktycznie do samego centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.