subarak Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Witam, potrzebuje kupić rower z wąskimi oponkami ale nie szosówkę! Znalazłem coś takiego: Cross/Cyclo Cross - Crossway - Crossway 10 - Merida Bikes Great Britain Giant Roam 4 Mens Sports Hybrid 2013 Bike with 10% free Goods - 359 Saracen Urban Cross 1 2013 Hybrid Bike | Evans Cycles najbliżej mi do gianta ale chętnie wysłucham waszych opini lub być może innych waszych propozycji. Dodam że nie chcę tarczówek i jako że mieszkam w UK to chcę w UK go kupić. z góry dzięki
marcind Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 A patrzyłeś w Halfords | Bikes | Sat Nav | Car Audio | Car Seats | Car Maintenance tam są czasem dobre promocje ,co prawda ja mieszkam w PL ale rower mam właśnie z tego sklepu . Zerknij do działu "Hybrid Bike" .
kraszak Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 Może lepiej wziąć coś z sztywnym widelcem. Jak chcesz na wąskich oponkach jeździć. To wygląda na to że 90% twojej jazdy to będzie asfalt. Więc amortyzator z tego przedziału cenowego w sumie na nic się nie przyda.
subarak Napisano 10 Lutego 2013 Autor Napisano 10 Lutego 2013 marcind dzięki za tą stonę, właśnie, jak bez amora to może lepiej szosówkę? tylko czy dostanę za taką cene?
piotreeek Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 to też zalezy jak bardzo wąskie opony będziesz chciał. ja mam w miejskim typowe mtb z oponkami 1.25 gładkimi i jest ekstra. na asfalt amor jest całkowicie niepotrzebny, ale szosa z typowymi oponkami 23 to już całkiem inna liga i wymaga przestawienia się. więc jeśli wolisz raczej styl mtb, i nie chcesz obawiać się najmniejszych krawężników bierz raczej coś z takich co wrzuciłeś. Jeśli raczej będziesz pociskał tylko i wyłacznie po asfalcie to szosę. ale szosa praktycznie wyklucza zjechanie z asfaltu.
marcind Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 W UK jeździ się wszystkim ,nie wiem w jakim mieście jesteś ale rower szosowy ro raczej się nie nadaje chyba że masz odcinki mało zaludnione tam są fajne drogi lecz dość często trzeba uporać się z mocnym wiatrem czy wzniesieniami (np Brighton i okolice ) ,celuj raczej w rowery które sam pokazałeś i nie koniecznie muszą one mieć amor .
subarak Napisano 10 Lutego 2013 Autor Napisano 10 Lutego 2013 dzięki miasto to Londyn, dzięki za opinie, raczej będę szukał takich jak pokazywałem dzięki raz jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.