Mod Team safian Napisano 10 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Hej, szybkie pytanie: ile osób byłoby chętnych na wspólną przesyłkę do Warszawy i odbiór osobisty u mnie, albo u innej osoby do której przesyłka zostanie nadana? Przesyłka dla jednej osoby to 10 zł, niech duża paczka kosztuje nawet 20 to przy 4, czy 5 osobach zostaje po te 5-6 zł, przy większej liczbie chętnych oczywiście więcej a skoro można oszczędzić to czemu nie? Także kto zamawia/zamówił i jest chętny na wspólną wysyłkę? Ewentualnie może ktoś chce, żeby przesyłka trafiła do niego (może i iść do mnie, zaznaczam, że mieszkam na Targówku, aczkolwiek w tygodniu bywam w okolicy centrum ) i będzie się umawiał z resztą zainteresowanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Przy kwocie 220 zł za komplet czy się zapłaci 5 czy 10 nie robi różnicy. Nie widzę sensu. Wiem natomiast, że zeszłoroczna wspólna przesyłka dodatków od TP skończyła się tak, że nic nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 A ja owszem jestem chętny na taki wspólny zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joytas Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 A ja owszem jestem chętny na taki wspólny zakup Także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 w kwestii dodatków - analogicznie u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Lutego 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 mrmorty: Ty nie dostałeś bo jeszcze nie byłem po nie u ElDiablo ;D To 3 osoby tylko? Spytam Bigosa i zobaczymy, czy warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Na 3 osoby powinno wyjść w granicach 12 zł z kopertą jeśli zmieścimy się wagowo na list Jeśli waga przekroczy 2kg to już paczki będą i to będzie koło 17 - 19 w zależności od kartonu na poczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ja też się dopisuję do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 @Safian - miałeś odebrac i Rudej przekazac - nawet Cię o to pytała na mordoksiążce a Ty głupa paliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Jak moi panowie robimy z przesyłką?? Do Safiana i spotkamy się na Śródmieściu aby rozdzielić to i zapoznamy się bo nie miałem okazji jeszcze poznać was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Lutego 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 ok, wysłałem Wam PMy, jeżeli ktoś jeszcze chce się załapać to ostatnia chwila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Stawiam na Safiana ugadamy konkretny termin odbioru i będzie gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.