scyzoryk Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam. Jakie heble hydrauliczne polecacie powiedzmy do 400zł? Zastanawiam się nad Shimano Deore XT BR-785. Do tego potrzebna była by mi tarcza 180mm na CL - jaką polecacie (powiedzmy do 150zł)? Zestaw miałby być na przód. I jeszcze jedno pytanie - jaka różnica jest między klockami metalicznymi i żywicznymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 http://www.bikestacja.pl/pl/catalog/product/view/id/16399/s/hamulec-tarczowy-przod-shimano-deore-xt-br-m785-metaliczny-czarny/category/211/ ten hamulec i tarcza xt/slx ice tech do kompletu i będziesz miał super set Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyzoryk Napisano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ok. A jeszcze chciałem zapytać - o co chodzi z polem "Hamulec przód" i wyborem w nim 160 PM, 160 IS itp. na stronie bikestacji? Rozumiem że to jest wybór adaptera do zacisku? Jeżeli amortyzator mam na PM i chcę założyć ten hamulec z tarczą 180 to mam wybrać 180 PM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 tak dokładnie , 180 pm , tam po prostu piszesz jakie mocowanie i tarcze masz, oni ci już wszystko dobiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Przynajmniej teraz już się nie wywiną z braku adapterów w zestawie pisząc "Nie zostało napisane, jakie mamy dołączyć do zestawu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyzoryk Napisano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 A co myślicie o Shimano XTR BR M975? Bo jest on dostępny w cenie 480zł więc chyba to dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender999 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 cena jak najbardziej ok, ale odpowiedz sobie czy potrzebujesz aż takiego hamulca. Moim zdaniem już Deorka z 2012 hamuje naprawdę dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ten xtr 975 to stary model , z 2007r, nowa generacja shimano jest dużo lepsza od poprzedniej, kup xt te co podałem, na pewno będziesz zadowolojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ten xtr to mierny hampelek o bardzo przeciętnej sile hamowania. Na pewno nie jest wart kupna, szczególnie w porównaniu do nowego xt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.