FilipEcki Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam. W Epiconie mam urwany zawór blokady(wystaje ten przekręcany bolec i blokada działa). Czy da radę gdzieś kupić ten mechanizm do blokowania przystosowany do manetki? Chodzi o ten na linkę. I ile mniej więcej będzie to kosztować? Przewertowałem allegro ale znalazłem tylko manetki. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeps Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam. W Epiconie mam urwany zawór blokady(wystaje ten przekręcany bolec i blokada działa). Czy da radę gdzieś kupić ten mechanizm do blokowania przystosowany do manetki? Chodzi o ten na linkę. I ile mniej więcej będzie to kosztować? Przewertowałem allegro ale znalazłem tylko manetki. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam. Najszybsze co mi przychodzi do głowy to przedzwonić w poniedziałek do EUROBIKE'u który jest dystrybutorem SR SUNTOUR'a na Polskę. Serwisują także te amortyzatory więc powinni może coś takiego mieć. Zadzwonić nie zaszkodzi i spytać od razu Ci koszta podadzą orientacyjne. tutaj masz linka do strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipEcki Napisano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dzięki za linka. Postaram się dowiedzieć co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Z tego co się ostatnio dowiedziałam to ten element kosztuje 99zł + 79zł za manetke Pewnie kupiłeś tego epicona z allegro? Umówiłam się z właścicielką na 300zł, a tu hop - ktoś za 380 kupił. Dziwne, bo się w ogóle nie opłacało tego brać (wychodzi koszt 560zł za amora bez papierów, a na allegro nówki 519zł ). Uprzedzę pytanie - pokrętło od LOD'a (za 35zł) nie będzie pasować :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipEcki Napisano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Tak, sam się właśnie orientowałem. Epicona kupiłem z rowerem w październiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipEcki Napisano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Żeby nie zakładać nowego tematu. Przeszukałem googla, fora(może ślepy jestem) ale nigdzie nie znalazłem poradnika jak zmienić skok. Aktualnie mam ustawione 140 ale obawiam się, że nowa rama będzie wymagać zmniejszenia skoku. Może ktoś zarzucić linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Niestety, jesteś ślepy. W całej masie tematów o Epiconach przewija się filmik z... oficjalnej strony Suntoura. "How to convert travel of Epicon and Axon", lub coś w ten deseń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipEcki Napisano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No tak, znalazłem. Dzięki za nazwę. Wydaje się dziecinnie łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.