Skocz do zawartości

[amortyzator] zawór blokady Epicon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W Epiconie mam urwany zawór blokady(wystaje ten przekręcany bolec i blokada działa). Czy da radę gdzieś kupić ten mechanizm do blokowania przystosowany do manetki? Chodzi o ten na linkę. I ile mniej więcej będzie to kosztować? Przewertowałem allegro ale znalazłem tylko manetki.

Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam.

Witam.

W Epiconie mam urwany zawór blokady(wystaje ten przekręcany bolec i blokada działa). Czy da radę gdzieś kupić ten mechanizm do blokowania przystosowany do manetki? Chodzi o ten na linkę. I ile mniej więcej będzie to kosztować? Przewertowałem allegro ale znalazłem tylko manetki.

Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam.

Najszybsze co mi przychodzi do głowy to przedzwonić w poniedziałek do EUROBIKE'u który jest dystrybutorem SR SUNTOUR'a na Polskę. Serwisują także te amortyzatory więc powinni może coś takiego mieć.

Zadzwonić nie zaszkodzi i spytać od razu Ci koszta podadzą orientacyjne.

tutaj masz linka do strony

Z tego co się ostatnio dowiedziałam to ten element kosztuje 99zł + 79zł za manetke :)

Pewnie kupiłeś tego epicona z allegro? Umówiłam się z właścicielką na 300zł, a tu hop - ktoś za 380 kupił. Dziwne, bo się w ogóle nie opłacało tego brać (wychodzi koszt 560zł za amora bez papierów, a na allegro nówki 519zł :P). Uprzedzę pytanie - pokrętło od LOD'a (za 35zł) nie będzie pasować :/.

Żeby nie zakładać nowego tematu. Przeszukałem googla, fora(może ślepy jestem) ale nigdzie nie znalazłem poradnika jak zmienić skok. Aktualnie mam ustawione 140 ale obawiam się, że nowa rama będzie wymagać zmniejszenia skoku. Może ktoś zarzucić linkiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...