Skocz do zawartości

[opony] Conti Mountain King 2.2 UST

Basiq

Rekomendowane odpowiedzi

@Basiq faktycznie szkoda na Ciebie czasu, nie dziwię się ludziom który jak się żaliłeś - nie chcieli Ci pomóc czy pójść na rękę w sklepie, teraz wiem jak odnosić się do Twoich postów.

W dodatku radzę zacząć czytać ze zrozumieniem, bo wychodzisz na głupka.

hmmm... nie mam zwyczaju się żalić - więc nie mierz wszystkich swoją miarą :) a czytać ze zrozumieniem potrafię, nawet interpretować mnie nauczyli więc dziwnym mi się wydaje, że nie pamiętałeś wagi opony która ze wszech stron była sh*tem...

Poziom żenady tego forum (m.in. przez takie jednostki jak Ty) naprawdę zaczyna osiągać masę krytyczną.

Dobrze, że chociaż piszesz o sobie bo to w nawiasie jest zbyteczne :sick: Dawno tu nie było takiego bezczelnego typka. Należysz do tego grona mądrali, którym się w głowach od przybytku poprzewracało. Jak Ci nie pasuje to w jakim celu prowadzisz tę dyskusję bo chyba tylko po to aby co po niektórym dokopać. Za takie chamstwo temat powinien być natychmiastowo zamykany lub wywalany do kosza. Jeden z drugim by się wtedy kultury nauczyli. Liczę na to, że nikt nie ma ochoty być frajerem i więcej się nie wypowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...