Kowal1986 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nazwa: Cube LTD Race (2012) Data dodania: 09 luty 2013 - 10:05 Nie podano Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrys94 Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Hej jak Ci się sprawuje rowerek warto go zakupić? bo zastanawiam się właśnie nad jakimś z cube albo ltd pro albo ltd race Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Hej jak Ci się sprawuje rowerek warto go zakupić? bo zastanawiam się właśnie nad jakimś z cube albo ltd pro albo ltd race Rower sprawuje sie dobrze. Przebieg na razie mały ~800km, ponieważ całą zime smigałem jeszcze na starym rowerze. Po dwóch przejechanym maratonach sądzę, że brakuje mi blokady amorka na kierownicy, a opony w zestawie (nobby nic evo) nie nadają się na płaskie tereny jak mazowsze. Rama 20" jest dość krótka i sądzę że przy moim wzroście 184 i nodze 89cm będę musiał kupić sztyce z offsetem, bo aktualnie siodło mam maksymalnie odsuniete do tyłu i czuję jak by kilka mm się jeszcze przydało. Ogólnie rower do zastosowań rekracyja/amatorskie maratony jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrys94 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dzięki za wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Piękny Cube. Pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kowal1986
Nazwa: Cube LTD Race (2012)
Data dodania: 09 luty 2013 - 10:05
Nie podano
Zobacz rower
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.