delmis Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Mam pytanie odnośnie tych spodnihttp://www.decathlon.pl/legginsy-membrana-row7-czarne-id_8181417.html Czy są warte swojej ceny i jak wygląda użytkowanie ich w ujemnych temperaturach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 witam, posiadam takie , kupione jesienią ( tylko z czeronymi wykończeniami) W 100% spełniają swoje oczekiwania. Zwróć tylko uwagę na rozmiar. Ja na codzień noszę ogólnie ,, L,, a te spodnie musiałem kupić w rozmiarze XXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Za poprzedną wersję tych spodni (niewiele się zmieniły) zapłaciłem 80 zł (była przecena z 240 zł). Drugi raz nawet za tyle bym ich nie kupił. Dlaczego? Spodnie mają być na mrozy,a membrana nie zasłania całego kolana, idzie jakby po skosie przez kolano, co widać na zdjęciach. Przy zakupie nie zwróciłem na to uwagi. Jakie jest to niebezpieczne dla stawu nie trzeba tłumaczyć. Część goleniowa jest całkowicie pozbawiona membrany. Nie wiem jak można było wymyśleć coś takiego. Kupiłem spodnie z BCM Nowatex i nie ma porównania: CAŁY przód jest z membrany. Użytkuję je drugi sezon i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 A jaka jest alternatywa dla tych spodni. W cenie 150 zł chyba nic lepszego się nie znajdzie? Widziałem je i są grube. Proszę o inne propozycje na długie spodnie na wczesno-jesienną pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitek Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Żuć Rzuć okiem na te ROGELLI FOBELLO - zimowe spodnie rowerowe , wkładka Coolmax Czarny - MikeSport.pl kupiłem je w tym roku i są całkiem spoko. W sklepie u mnie w mieście zapłaciłem 180 zł, tak że także nie jest źle a naprawdę dobrze się sprawują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlaczka Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ja kupilem w decathlonie spodnie do nart biegowych. Jedyne czego nie maja to wkladka, ale cena na przecenie 80 zl. Uzytkuje je 3 rok i jestem mega zadowolony nawet zima przy -10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszek12 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ja kupiłem i jestem zadowolony ,są ciepłe jak dla mnie przy -2 jazda ok 2 h. z komfortem termicznym !! a jestem typowym zmarźluchem i zawsze mi zimno na rowerze od 10 C w duł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HanysLBN Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Hej. Mam te spodnie od dawna, i nie wiem czy to ja mam z racji wykonywanej pracy(alpinista przemysłowy) przesunięty próg odczuwania zimna, albo większość z Was to zmarzluchy .Jeżdże całą zime ,dzień w dzień do pracy rowerem , i może tylko przez pierwsze 5 min jazdy przy -18 st. czułem lekki chłód, ale do wytrzymania. Każdy weekend jeżdze min 2 godz po szosie(rowerem Mtb), i w tych spodniach było spoko. ale każdy człowiek inaczej odczuwa warunki pogodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.