Skocz do zawartości

[Spodnie] Spodnie decathlon z membraną

delmis

Rekomendowane odpowiedzi

Za poprzedną wersję tych spodni (niewiele się zmieniły) zapłaciłem 80 zł (była przecena z 240 zł). Drugi raz nawet za tyle bym ich nie kupił. Dlaczego? Spodnie mają być na mrozy,a membrana nie zasłania całego kolana, idzie jakby po skosie przez kolano, co widać na zdjęciach. Przy zakupie nie zwróciłem na to uwagi.

Jakie jest to niebezpieczne dla stawu nie trzeba tłumaczyć. Część goleniowa jest całkowicie pozbawiona membrany. Nie wiem jak można było wymyśleć coś takiego.

Kupiłem spodnie z BCM Nowatex i nie ma porównania: CAŁY przód jest z membrany. Użytkuję je drugi sezon i jestem zadowolony.

• 3 tygodnie później...

Hej. Mam te spodnie od dawna, i nie wiem czy to ja mam z racji wykonywanej pracy(alpinista przemysłowy) przesunięty próg odczuwania zimna, albo większość z Was to zmarzluchy :laugh: .Jeżdże całą zime ,dzień w dzień do pracy rowerem , i może tylko przez pierwsze 5 min jazdy przy -18 st. czułem lekki chłód, ale do wytrzymania. Każdy weekend jeżdze min 2 godz po szosie(rowerem Mtb), i w tych spodniach było spoko. ale każdy człowiek inaczej odczuwa warunki pogodowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...