Maciek226 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Amortyzator spinner SW 7 waga 1790 g z pivotami i nieprzyciętą rurą sterową według sprzedawcy jest to amorek powietrzny kosztujące 399 zł mial ktoś styczność z tego typu amortyzatorem?? link do allegro : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2951943255&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Masz na tym forum temat o nim. Poszukaj:) Ja miałam. Zmieniam. Ale tylko ze względu na to, że chcę więcej skoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ogólnie jestem zadowolony. Pracuje poprawnie , normalnej jazdy w terenie jest ok Amortyzator spinner SW 7 waga 1790 g z pivotami i nieprzyciętą rurą sterową według sprzedawcy jest to amorek powietrzny kosztujące 399 zł mial ktoś styczność z tego typu amortyzatorem?? link do allegro : SPINNER SW7 LEKKI AMORTYZATOR MTB 1730g (2951943255) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 z tego co widze to jest dość mało popularny amorek więc nasuwa mi się pytanie czy istnieje szansa na znalezienie używanego w cenie do 150 zł ? jak sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Powiem tak... ja mojego będę sprzedawać za więcej. Za tyle to wolałabym go sobie zostawić jako awaryjny gdyby z obecnym coś się stało. Szczególnie, ze tak jak pisałam rezygnuję z SW7 tylko ze względu na to, ze chcę więcej skoku. Spinner nie do końca jest mało popularny. U nas- fakt. Ale na nas świat się nie kończy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielebnyRayPL Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ostatnio na forum był za 200zł, ale sprzedający był jakiś podejrzany i sobie odpuściłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baz Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ja też mam i polecam dobry amortyzator za te pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 to gdzie w takim razie szukać używanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Na Allegro, po forach(tak jak mówie np. ja się przymierzam do sprzedaży, kolega wyżej pisał że widział jakieś ogłoszenie itd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.