kosmol Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Cześć, Prosimy Was o pomoc w znalezieniu roweru. W weekend 8-9 grudnia 2012 z piwnicy w naszym bloku, Łódź Janów, skradziono Rower (jak na zdjęciu) Picasa Web Albums - Jakub Statkiewicz - TANDER OXFORD Nazwa: Tander Oxford nr fabryczny DA11090974. Kolor Biało-zielono-czarny Posiadał: licznik Kelly Przerzutki Shimano Kaseta Shimano Hamulce V-brake Amortyzatory w siedzeniu i przednim widelcu czarny koszyk na kierownicy(lekko uszkodzony) Dzwonek z jasnozielonym przyciskiem Sprawa została zgłoszona na Policję. Proszę udostępnijcie to Waszym znajomym może uda się go odnaleźć i ukarać winnych. Dla osoby która przyczyni się do odnalezienia Roweru przewidziana jest nagroda. kontakt : 506 107 483 jakub.statkiewicz@gmail.com Z góry dziękujemy, Ania i Kuba
premier2 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Jakieś szczegóły tej kradzieży? Właśnie przeprowadziłem się do Łodzi i będę zmuszony do trzymania części rowerów w piwnicy. Mam trochę obaw, ale co robić...
kosmol Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 Jakieś szczegóły tej kradzieży? Właśnie przeprowadziłem się do Łodzi i będę zmuszony do trzymania części rowerów w piwnicy. Mam trochę obaw, ale co robić... Hej,co do szczegółów to myślę że można podpiąć pod klasyczne włamanie, ktoś na pewno obserwował, uszkodził zamek od wejścia do piwnicy a później w nocnej weekendowej porze po prostu poprzecinał zabezpieczenia (niestety nie było ich za wiele, za bardzo zaufałem w spokojną okolicę).Ale myślę że nie ma co się poddawać odrobina więcej zabezpieczeń skutecznie zniechęci gnidę Nauczony przykrym doświadczeniem przed wrzuceniem sprzętu lepiej jest dodać kilka zabezpieczeń zarówno na drzwiach jak i w środku co by zniechęcić złodzieja. Przede wszystkim jak zauważysz że zamek od wejścia do piwnicy jest uszkodzony to wiedz że coś się dzieje. Zapomniałęm dopisać - Dodatkowo rower posiadał dynamo w przedniej piaście< na zdjęciu go nie widać, nie zdążyłęm zrobić :/
ElDiablo Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 info dwa miesiące po kradzieży. Tyci późno wstawiacie to na forum. Teraz to mogli go opchnąć nawet na portalu aukcyjnym i nie zwróciło się na to uwagi.... Dlaczego tak późno?
kosmol Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 info dwa miesiące po kradzieży. Tyci późno wstawiacie to na forum. Teraz to mogli go opchnąć nawet na portalu aukcyjnym i nie zwróciło się na to uwagi.... Dlaczego tak późno? Dawałem ogłoszenia na innych portalach i FB i dopiero dziś przypomniałem sobie że tu mnie jeszcze nie było :/ Na aukcję to patrzyłem codziennie na różnych portalach ale w to wątpie żeby ktoś go ukradł po to żeby wystawić go na aukcji. Z całego bloku tylko moja piwnica była okradziona więc podejżewam że towar zamówiony był na święta pod choinkę :/No lepiej późno niż wcale, może jak się zacznie sezon to ktoś zwróci uwagę.
kosmol Napisano 17 Kwietnia 2013 Autor Napisano 17 Kwietnia 2013 Cześć Wszystkim, Sezon na dobre się rozpoczoł i zguby pewnie wyjechały na drogę. Odśweirzam temat i proszę o pomoc:) Pozrowienia!!
edi7777 Napisano 19 Kwietnia 2013 Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Mi także skradziono w łodzi rower już z 3 lata temu. Nr ramy: GM6M1804 Jakby ktoś zobaczył to taki tylko z tyłu miał chyba czarną deore: Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez edi7777
Rekomendowane odpowiedzi