miti09 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cześć mam taki problem, posiadam raidona w wersji powietrznej, oddałem go do serwisu, gdzie wymieniono olej itp. Gdy spuszczę powietrze golenie górne nie chowają się w całości (wystają jeszcze dobre 5cm) podczas jazdy mam bardzo mały skok. Może do którejś komory serwisant wlał za dużo oleju, jeśli tak to do której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 7 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nie ma sensu żebyś sam przy tym grzebał. Serwis nawalił, idź do nich z reklamacją, niech naprawią co zepsuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tłumik chyba nie teges. http://www.forumrowerowe.org/topic/128700-widelec-raidon-padl-tlumik/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 7 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tu kluczową jest kwestia czy ten objaw występował przed oddaniem amorka do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miti09 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 wykręciłem tłumik, objaw ustąpił, amortyzator schował się , pewnie stało się to wcześniej, tylko że w ostatnim czasie go nie pompowałem i tego nie zobaczyłem. A można jeździć bez tłumika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tłumik rozbieralny czy z tych starszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miti09 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 starszy, ma zwalcowane końce, nierozbieralny, złożyłem amortyzator bez niego i jest ok. Teraz nadciąłem tłumik, pozbawiając go płynu, wkręciłem i jest ok, poza tym że straciłem blokadę. Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Miałem identycznie tylko że z epiconem http://www.forumrowerowe.org/topic/122926-epicon-pracuje-na-malym-zakresie/ Od nowości wysłałem na serwis i wymienili tłumik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Teraz nadciąłem tłumik, pozbawiając go płynu, wkręciłem i jest ok, poza tym że straciłem blokadę. Szkoda że nie poczytałeś moich wypocin, można tłumik uratować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.