canar Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Witam, czy ktoś używa takich kół? http://allegro.pl/kolo-przod-26-maszynowe-v-b-nak-duz-szpr-czar-i3003595417.html W moim przednim wh-m505 zrobiły się wżery na jednym konusie(stożku). Jest zamiennik na allegro ale łącznie wyszło by mnie to 30 zł, gdzie 60 zł później mogę mieć koła na łozyskach maszynowych novateca. Czy te z powyższego linku są czegoś warte? Warto wg was przesiąść się na takie tańsze maszyny?
rzezniol Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Mam tą piastę u siebie w zimówce ... działa bez zastrzeżeń. Podstawowy plus tych piast to właśnie łożyska "maszynowe" wymieniasz łożysko piasta jest jak nowa ... łożyska są znormalizowane kupisz w zależności od jakości od kilku (chińskie) do kilkunastu/kilkudziesięciu zł za sztukę. Pozdro
lukas85 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Koło ok, jak za tą cenę, ale szału się nie spodziewaj, po kilkudziesięciu km musiałem centrować tył, bo był słabo zapleciony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.