Robinson777 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Ahoj! Szukam ludzi chętnych na treningi MTB w trójkącie Śrem - Gostyń - Żerków i okolicach trasy dalekie od szos, latem wyjazd rowerami w góry. Pozdrawiam. Robert
kyca Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 ja chętny, ale od kwietnia - składam dopiero MTBka
Robinson777 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 ja chętny, ale od kwietnia - składam dopiero MTBka Ahoj! Ale nie zaczynasz przygody z mtb dopiero od kwietnia? Prośba do Admina :-) jak się kondensuje posty? będę wdzięczny za odpowiedź :-) jestem bikerem, nie klikaczem, stąd moja ignorancja...
kyca Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 nie, mam mtb'ka jezdze kilka sezonów do tego zaczalem biegac, także kondycja jest. po prostu kupiłem rower w ciemno, 21" rama to dla mnie za dużo i zmieniam na 18" część osprzetu juz mam, w marcu zamawiam pozostale czesci i sredniej klasy rower mtb bedzie
Robinson777 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 nie, mam mtb'ka jezdze kilka sezonów do tego zaczalem biegac, także kondycja jest. po prostu kupiłem rower w ciemno, 21" rama to dla mnie za dużo i zmieniam na 18" część osprzetu juz mam, w marcu zamawiam pozostale czesci i sredniej klasy rower mtb bedzie Jezu, rama 21? 21 jest dobra dla faceta o wzroście z 210-220 ;-) moja ma 17,5 cala :-) przy wzroście 180 :-) mam kumpla o moim wzroście, który jeździ na ramie 22,5 cala :-/... nabiał zagrożony... ja także muszę pozmieniać małe co nieco... rama od fulla pękła w górach, jeżdżę na razie na tym, co mam :-) na razie wymienię amora przód, piastę i hamulec, potem napęd...
kyca Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 ja na razie wymieniłem koło tył, piastę, przerzutki przód/tył (na razie wszystko alivio :/ ) teraz pora na ramę (sztywną), amor przód, kierownica, hamulce V, sztyca, siodełko, koło przód... środki ograniczone, ale średniej klasy sprzęt złoże, na moje wypady wystarczą. z czasem dojdzie jakies deore, później koła lżejzsze i mocniejsze i tarcze. jak masz fb to polub http://www.facebook.com/srem.kreci będą tam informacje o rajdach w okolicach Śremu - pod koniec marca może już zaczną organizować. średnio rajd co 2 tyg, tempo spacerowe - rajdy towarzyskie PS. nie cytuj wiadomości na którą bezpośednio odpisujesz, info w regulaminie
Robinson777 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 Usunąłem moje konta na FB i NK, to nie dla mnie... Nie lubię siedzieć na forach, wolę na moim siodełku ;-) A co do tych rajdów... Masz na myśli Żwawych Dziadków? Mimo zawansowanego wieku, jakoś takie rajdy towarzyskie mnie nie pociągają, wolę mocniej nacisnąć na pedały :-) Raz na jakiś czas można na takie coś pojechać, żeby sobie odpocząć :-) A co do mojej kondycji... Miałem pół roku rozbratu z rowerem, mały wypadek, do tego niedawno grypa... Ale w sobotę ruszam z treningami :-) NARESZCIE!!!
kyca Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 nie, rajdy organizowane były przez śremski sport i ksa, zakres wieku od dzieci po seniorów średnio co 2 tyg. w niedziele. fajna sprawa, dużo ludzi można poznać przycisnać też lubię, liczę na wspólne terenowe wyprawy wiosną.
Robinson777 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 Aaa! Kaśka!!! Takiego jednego Macieja ze spinningu chciałem namówić na 2 tygodnie w górach, jego żona wkroczyła do akcji i sprawa upadła. Innego kolegę też namawiałem, znów żona i znów veto... Postanowiłem sobie, że nigdy się nie ożenię... dlatego, że kocham Kobiety i nie obarczę jednej z Nich takim starym draniem, jak ja... ;-P KSA wolę wykorzystywać w okresie zimowo-śnieżnym, kiedy ciemności kryją ziemię...
9534 Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Jestem ze Środy, ale często kręce w Żerkowie. Środa to katastrofa jeśli chodzi o MTB Wszędzie tylko pola i szosy :|, więc większość trenuje na szosie, ale tylko jak mogę chętnie wylece gdzieś dalej Zarejestruj się chociaż na endomondo i zapisuj treningi, tam łatwo znaleźć ludzi chętnych do jazdy
Robinson777 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 Ahoj! Możemy się spotkać w Żerkowie i pograndzić :-) A Śrem też nie jest lepszy od Środy, tu też wszędzie naleśnik, no, może okolice poligonu da się przełknąć :-) Jeździsz do Wrześni, do Małpiego Gaju? To jest namiastka pagórków, ale fajna namiastka, niech Bóg wynagrodzi w dzieciach temu, kto to wymyślił ;-)
Robinson777 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 Ahoj! Kto ma ochotę na trening, może napisać na: yogie1@interia.pl. Nie zawsze mogę wejść na forum rowerowe :-(
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.