Bogutinni Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Cześć Piszę tutaj, ponieważ chciałbym poznać jakieś ciekawe osoby do wspólnej jazdy. Sezon nieuchronnie się zbliża, a głupio tak jeździć solo cały czas. Jestem z Ośna Lub. (okolice Rzepina, Sulęcina, Słubic, Słońska) i jestem ciekaw czy są tutaj jakieś osoby w okolicy (najbliższej, lub nie), które z chęcią dawałyby się wyciągnąć na jakieś traski dłuższe lub krótsze. Jeżdżę amatorsko MTB i turystycznie dłuższe trasy (tak do 150km w jeden dzionek jak jestem w formie). Liczę na to, że uda mi się znaleźć kompana Moje GG:10826914, jeśli ktoś chce prosto do mnie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Może zainteresuje Cię rzepińskie Koło Regionalistów. Towarzystwo o dość zróżnicowanym przekroju wiekowym i poziomie zaawansowania. W sezonie jeżdżą praktycznie w każdy weekend na dłuższe lub krótsze wyjazdy a zdarzają się nawet wypady kilkudniowe. Czasem pojawiają się również w Ośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman350 Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Cześć ja mógłbym do ciebie dołączyć właśnie miałem taki sam temat zakładać. Tak samo jeżdżę amatorsko tylko że nie MTB a Trekkingiem i też w takie trasy na 100-150. Niestety nie posiadam gg. więc jak co to pisz na e-maila romzyn@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.