Skocz do zawartości

[maraton] Info na temat maratonów w woj.świętokrzyskim.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałbym się dowiedzieć kiedy odbędzie się naibliższy maraton w woj.świętokrzyskim? Gdzie mogę znaleźć jakiś kalendarz czy coś takiego?(przepraszam za błędy)

Napisano

Wielkie dzięki. W zeszłym roku startowałem w jednej z edycji (Nowiny) tylko nie wiem czy zmieni się data startów na ten rok. Pozdrawiam

Napisano

raczej się zmieniły, aktualnie znamy wstępne daty:

DALESZYCE 21 KWIECIEŃ

SANDOMIERZ 5 MAJ

NOWINY 26 MAJ

? 23 CZERWIEC

ZAGNAŃSK 21 LIPIEC

? 18 SIERPIEŃ

SOBKÓW 1 WRZESIEŃ

KIELCE 5 PAŹDZIERNIK (BAIK-EXPO 2013)

Napisano

seebcioo, skad masz te daty, prowadzę kalendarz z imprezami MTB z całej Polski i jeszcze nie wprowdziłem tych imprez bo nigdzie nie znalazłem tych informacji?

Pozdrawiam

Tomasz

Napisano

Dodałem te zawody do swojego kalendarz, chętnych do sprawdzenia gdzie się odbywają jakie zawody zapraszam na www.rowerowykalendarz.pl , obecnie jest sporo ponad 200 imprez z całej Polski i okolic.

Jeżeli wiecie o zawodach których nie ma w kalendarzu to prośba o info na priva, żebym mógł je dodać.

Pozdrawiam

Tomasz

• Mod Team
Napisano

TOMASZlodz, fajny kalendarz. Wrzuciłem sobie do zakładek ;)

Co do ŚLR, to już wszystko wiadomo...

21 Kwietnia - DALESZYCE

5 Maj - SANDOMIERZ

26 Maj - NOWINY

23 Czerwiec - SUCHEDNIÓW

18 Sierpień - ŁAGÓW (etapówka)

1 Wrzesień - SOBKÓW

5 Październik - KIELCE (Bike-Expo)

Powinienem pojawić się wszędzie oprócz Sandomierza, bo dzień po maturkę mam :)

Napisano

Franio, no to idealna sprawa na rozluźnienie.. :P

Ja pewnie pojadę na dwa dni przed maturką... Do Złotego Stoku na Golone... Ciekawe czy nie wrócę ogipsowany... :whistling:

• Mod Team
Napisano

No właśnie wolałbym uniknąć ryzyka, że mogę sobie coś zrobić i stawić się całym na egzamin :P

A rozluźnię się w sobotę, bo będzie u mnie wyścig XC UCI, więc podopinguję prosów :)

Napisano

Tomku a może czas zmienić parafię i do ŚLRa dołączyć :D Miałbyś chyba bliżej a po ostatnim wpisie na twoim blogu wnioskuję że jeszcze teamu nie znalazłeś :D

Napisano

Nie wiem do końca jeszcze jak to się z tymi teamami rozwiąże. Mam nadzieję, że pozytywnie.

Najprawdopodobniej stary team zostanie jednak na BM-y, a na Golonę jestem w trakcie dalszych poszukiwań.

A co do ŚLR-ów.. miałbym chyba problem ze znalezieniem transportu. Na golone jeździ trochę osób z Poznania - można się podzielić kosztami przejazdów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...