LUTY123 Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Witam chciałbym się dowiedzieć kiedy odbędzie się naibliższy maraton w woj.świętokrzyskim? Gdzie mogę znaleźć jakiś kalendarz czy coś takiego?(przepraszam za błędy)
seebcioo Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 najbliżej to chyba ŚLR (www.mtbcrossmaraton.pl) większą relację z ligii może zdać user @Franio
LUTY123 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 Wielkie dzięki. W zeszłym roku startowałem w jednej z edycji (Nowiny) tylko nie wiem czy zmieni się data startów na ten rok. Pozdrawiam
seebcioo Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 raczej się zmieniły, aktualnie znamy wstępne daty: DALESZYCE 21 KWIECIEŃ SANDOMIERZ 5 MAJ NOWINY 26 MAJ ? 23 CZERWIEC ZAGNAŃSK 21 LIPIEC ? 18 SIERPIEŃ SOBKÓW 1 WRZESIEŃ KIELCE 5 PAŹDZIERNIK (BAIK-EXPO 2013)
TOMASZlodz Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 seebcioo, skad masz te daty, prowadzę kalendarz z imprezami MTB z całej Polski i jeszcze nie wprowdziłem tych imprez bo nigdzie nie znalazłem tych informacji? Pozdrawiam Tomasz
seebcioo Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Ha! się ma z forum - Wstępny Terminarz 2013 oczywiście jak wskazuje nazwa tematu część dat jest jeszcze w pełni nie ustalona
LUTY123 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Napisano 17 Lutego 2013 O wielkie dzięki i jeśli startujesz w którejś z edycji to powodzenia:)
TOMASZlodz Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Dodałem te zawody do swojego kalendarz, chętnych do sprawdzenia gdzie się odbywają jakie zawody zapraszam na www.rowerowykalendarz.pl , obecnie jest sporo ponad 200 imprez z całej Polski i okolic. Jeżeli wiecie o zawodach których nie ma w kalendarzu to prośba o info na priva, żebym mógł je dodać. Pozdrawiam Tomasz
Mod Team Franio Napisano 21 Lutego 2013 Mod Team Napisano 21 Lutego 2013 TOMASZlodz, fajny kalendarz. Wrzuciłem sobie do zakładek Co do ŚLR, to już wszystko wiadomo... 21 Kwietnia - DALESZYCE 5 Maj - SANDOMIERZ 26 Maj - NOWINY 23 Czerwiec - SUCHEDNIÓW 18 Sierpień - ŁAGÓW (etapówka) 1 Wrzesień - SOBKÓW 5 Październik - KIELCE (Bike-Expo) Powinienem pojawić się wszędzie oprócz Sandomierza, bo dzień po maturkę mam
TOMASZlodz Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 już wrzuciłem wszystko do kalendarza, dzieki za info
YgreK Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Franio, no to idealna sprawa na rozluźnienie.. Ja pewnie pojadę na dwa dni przed maturką... Do Złotego Stoku na Golone... Ciekawe czy nie wrócę ogipsowany...
Mod Team Franio Napisano 21 Lutego 2013 Mod Team Napisano 21 Lutego 2013 No właśnie wolałbym uniknąć ryzyka, że mogę sobie coś zrobić i stawić się całym na egzamin A rozluźnię się w sobotę, bo będzie u mnie wyścig XC UCI, więc podopinguję prosów
Mlodziutki Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Tomku a może czas zmienić parafię i do ŚLRa dołączyć Miałbyś chyba bliżej a po ostatnim wpisie na twoim blogu wnioskuję że jeszcze teamu nie znalazłeś
YgreK Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Nie wiem do końca jeszcze jak to się z tymi teamami rozwiąże. Mam nadzieję, że pozytywnie. Najprawdopodobniej stary team zostanie jednak na BM-y, a na Golonę jestem w trakcie dalszych poszukiwań. A co do ŚLR-ów.. miałbym chyba problem ze znalezieniem transportu. Na golone jeździ trochę osób z Poznania - można się podzielić kosztami przejazdów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.