Skocz do zawartości

[spodenki] krótkie na lato

pigul01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Decathlon ma teraz dobre promocje. Poszukaj spodenek z seri 7. Ja ostatnio kupiłem takie za 79 zł. Na razie nie mam jak ich potestować, ale materiał dobry.

Napisano

Adidasa końcówki serii wyprzedają. Można fajne gatki za 80zł kupić. Jeden z forumowiczów doradził mi zakup

kurtki zimowej 140zł

i bluzy- 99zł

Jestem bardzo zadowolony z tych produktów.

Napisano

Cześć. Na forum wpisuję się pierwszy raz.Być może moja podpowiedż w kwestii kupowania odzieży kolarskiej i nie tylko wyda się wielu absurdalna, ale radzę,każdemu kto znajdzie ''bratnią duszę '' w USA aby śledzić i kupowaćw amerykańskich sklepach internetowych.Jeżeli macie kogoś w USA kto Wam to prześle do Polski to zakup ciuchów PEARL izUMI czy Primal Wear nie jest drogie.Sam przed Świętam Bożego Narodzenia kupiłem dwa komplety ,jeden Pearl izUMI ,drugi Primala w cenie spodenki krótkie poniżej 40$ a 3/4 za 45$ .Koszulki również około 40$ za sztukę.Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja też w temacie - ale jakby w innej wersji:

Poszukuję wygodnych krótkich galotków z dobrą wkładką na dłuższe trasy (80-100 Km).

Przewertowałem trochę forum i na placu boju pozostały Vezuvio (tylko nie wiem z która wkładką? - są dwie) i Craft Active Bib Short.

Czy możecie podzielić się opiniami na temat tych modeli?

Z góry dziękuję za pomoc ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam, podepnę się pod temat, ponieważ również planuje zakup odzieży rowerowej ze strony mikesport.pl.  Zastanawiam się nad spodenkami, które maja najlepsza wkładkę, bo w obecnych spodenkach zrobił się naleśnik :w00t:

http://www.mikesport.pl/odziez-rowerowa/spodenki-rowerowe/meskie-spodenki/z-nogawka-3-4.html?szelki=421

http://www.mikesport.pl/odziez-rowerowa/spodenki-rowerowe/meskie-spodenki/bez-szelek.html

Napisano

A ja kupiłem jakieś spodenki w decathlonie z "poduszką", tyle, że nie obcisłe za 15zł :D To moje pierwsze takie spodenki, ale wygoda jest dobra, zobaczymy jak z trwałością :)

Napisano

Adidasa końcówki serii wyprzedają. Można fajne gatki za 80zł kupić. Jeden z forumowiczów doradził mi zakup

kurtki zimowej 140zł

i bluzy- 99zł

Jestem bardzo zadowolony z tych produktów.

Napisz ile mierzysz i ważysz i jaką rozmiarówkę wziąłeś.

Będę wdzięczny za pomoc :)

Napisano

W lutym tez mialem problem z wyborem i po przeanalizowaniu kilku stron wybor padl na 

http://www.cycleshop.pl/rogelli-basic-de-luxe-spodenki-na-rower,id1051.html

Moge powiedziec o nich ze daja rade, szwy nie puszczaja, silikony w nogawkach tez spelniaja swoja funkcje. Wkladka tez daje rade nic sie z nia nie dzieje... :) 

Co do szelek nie mam porownania ale czy warto inwestowac w szelki w ktorych szybciej sie spocisz( moim zdaniem)

a zwykle spodenki na trasie 50km podciagalem moze raz :P   Chodzi mi o okres letni bo na chlodniejsze np. jesienne dni sam bede musial czegos poszukac... i tutaj szelki uwazam za jak najbardziej odpowiednie

pozdro  

Napisano

Planuje kupić na pierwszy sezon coś tańszego, żeby od czegoś zacząć, a przy następnych zainwestować w la fonte. Dlatego moję pytanie o coolmax i ht90.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...