Skocz do zawartości

[ubranie] klasyczny strój czy teemowy itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wolicie klasyczny strój rowerowy?

np. czarne spodnie, czarna bluza ewentualnie jakieś małe logo producenta na tym.

http://allegro.pl/profesjonalny-komplet-rowerowy-bianchi-jesien-2012-i2949635419.html

Czy wolicie strój kolorowy z masa napisów, z wieloma kolorami ?

http://allegro.pl/komplet-liquigas-stroj-rowerowy-koszulka-szorty-i2981451819.html

Czasem lekko się uśmiecham widząc gościa wyglądającego jak kontuzjowany uczestnik Tour de France. Niektórzy na siłę próbują się upodobnić do zawodowego kolarza itp. Według mnie dużo ludzi zgubiło priorytety. Nie ważna jest przyjemność z jazdy, nie ważne poprawianie wyników. Co się liczy ? Tylko wygląd.

Niedawny post o „stylówce” jest tego dobrym przykładem.

Gdybym jeździł na szosie to strój jakiejś z zawodowych grup mugłbym ubierać, ale bywały przypadki że gość jedzie na MTB a ma strój Saxo Bank`u wtedy to się gryzie .

Najlepiej według mnie ubierać się w stroje pasujące do kolorystyki roweru lub kontrastowo, ale nie w grupę szosową na MTB ...

• Mod Team

Klaniam,

Klasyczny to jest stroj jak na zdjeciu ponizej:

eroica07-riders.jpg

Nie ma absolutnie NIC klasycznego w czarnych lachach.

Tak dlugo jak za poscigiem za wygladem nie idzie pompatycznosc, zadufanie i innne tromtadratctwo nie widze problemu.

Grunt zeby sie wygodnie jezdzilo. A w czym... ? To juz sprawa 4-to lub 7-mo rzedowa...

Szacunek...

I.

Właściwe to o co chodzi?

Jeden się ubiera tak, inny tak. Nie widzę powodu do zakładania tematu, a już tym bardziej do komentowania, czyjegoś stroju.

Jak bym słyszał baby w sklepie komentujące i oceniające ubiór innych bab. Ta torebka nie pasuje do tej sukienki! Tak samo zachowuje się szymonbike.

Niech każdy jeździ w tym czym dysponuje lub w tym co mu się podoba.

Podyskutować to można o kimś kto wyjeżdża w koszulce bawełnianej i po 20 min jazdy ma mokre plamy pod pachami.

Ale o so chodzi? Każdy się ubiera tak jak chce i tyle. Ja mam koszulkę astany i bardzo sobie chwalę i mi się podoba, to znaczy że jestem "trzepakiem" *? Bez sensu temat.

*odsyłam na blog szymonbike'a

• Mod Team

Dobra fota :laugh:

Ten ze zdjęcia, całkiem po lewej z wąsem wygląda zupełnie jak mój zaprzyjaźniony piekarz :002:

Każdy jeździ jak woli - co za różnica czy w teamowych ciuchach, czy bez nadruków reklamowych?

Temat do zamknięcia moim zdaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...