thrawn Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Nazwa: Merida ONE-TWENTY 800-D (2011) Data dodania: 03 luty 2013 - 15:29 Nie podano Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Generalnie jak na kolegę przystało rower lux:P czysty i w ogóle, ja osobiście zmienił bym łańcuch na coś bardziej wytrzymałego - bo to qpa jest:D no i jeszcze bym tyny przewodzik ciachnął bo się nie ładnie prezentuje ;] po za tym chyba Ci nie dowalę więcej;D zobaczymy jeszcze jak to cudo z dodatkami z plastiku podjeżdża ;devil; ps: no i za lekki wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Spokojnie, błoto będzie . Czepił się kolega tego łańcucha no. Od kotwicy sobie założę. Przecież to Ty psujesz rowery, a nie ja. Miałem dziś zważyć tego klocka, ale moja firmowa waga padła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Pierwsze ważenie, minimalnie poniżej 13kg. Dokładnie 12,998kg. Ufff . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 16 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ciężko, bardzo ciężko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ano Panie Kocie, ta rama to taka niezła cegła jest. W moim rozmiarze z damperem 3,3kg. Nie ma z czego urwać, chyba ze będę wahacz nawiercał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 a moja z duperem 4kg:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Meridzie trochę się schudło, obecnie 12,853 kg i wciąż bez błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 co się zmieniło??:> urwałeś szprychę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
thrawn
Nazwa: Merida ONE-TWENTY 800-D (2011)
Data dodania: 03 luty 2013 - 15:29
Nie podano
Zobacz rower
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.