matek1212 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Witam w najbliższych dniach mam zamiar kupić nowy rower. Chciałbym aby był to rower górski, ale również żeby był wygodny na dalsze trasy. Przez pewien okres czasu byłem przekonany, że wybiorę lvel a2, ale przeczytałem, że hexagony mają bardziej rekreacyjną geometrię, co wydaje mi się byłoby odpowiednie do moich potrzeb. Jak to wygląda w praktyce, czy hexagony są wygodniejsze od levelów?
nemo2009 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Tak,X8 będzie bardziej rekreacyjny.Jeszcze wygodniejszy będzie Romet Rambler 6.0 z 2013r. Wysłane z mojego Alcatela za pomocą Tapatalk
Darek1990 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Level-e maja bardziej pochylona pozycje do jazdy,ponieważ to jest seria "sport",przy dłuższych trasach po płaskim mogą zacząć doskwierać Ci bóle ramion i rąk,aczkolwiek nie jest powiedziane że tak będzie,wszystko zależy od osobistych warunków fizycznych. Jeśli bd jeździł tylko rekreacyjnie to po prostu jeśli masz możliwość przymierz obydwa rowery i zdecyduj na którym Ci wygodniej
Biafra Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Ja polecam A2 Daje większe perspektywy na ewentualną rozbudowę i ulepszenia. Chyba, że planujesz naprawdę rekreacyjną jazdę i cenisz komfort ponad wszystko.
rastatajm Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 Opisz dokładniej charakter Twojej jazdy, jak dalekie będę to trasy i w jakim terenie itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.