siimon Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Witam Proszę o w miarę możliwości ocenę stanu ramy. Oraz o wycenę Warto licytować? FUJI OUTLAND Comp (2983410642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dzięki
goncik Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Wygląda na dobra ofertę. Rama jest w dośc dużym rozmiarze czyli mało spotykana a jak Ty potrzebujesz XL to masz ze 190 cm wzrostu czyli także ponad średnią . 420 zł to moim zdaniem mało, myslę, że i za ok 700 zł to też byłaby ok cena, ale... pytanie czy łożyska tylnej amortyzacji nie sa luźne, pozacierane, czy nie ma jakiś mini peknięć na suporcie czy w okolicach główki ramy. Do tej ceny należy oczywiście doliczyc koszt dampera Jeżeli nie ma pęknięć, łozyska są dobre to ja bym brał
Mod Team durnykot Napisano 3 Lutego 2013 Mod Team Napisano 3 Lutego 2013 Coś mi się widzi,że to raczej rozmiar L niż XL. Wg Fuji rozmiar XL miał efektywną długość górnej rury 630 mm. Obecna cena nie najgorsza.
siimon Napisano 3 Lutego 2013 Autor Napisano 3 Lutego 2013 Rozmiar idealny, damper mam a w zasadzie to mam cała ramę tylko, że do malowania i zastanawiam się co lepiej się opłaca. Remont BMC czy sprzedać ją, dołożyć i kupić inna. Też myślę, że to jest L ale i tak 21". Tego modelu nie znalazłem XL.
siimon Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Chyba niema na forum innego tematu gdzie można wrzucać linki z prośbą o wycenę..?Żeby do każdej ramy nie zakładać nowego tematu tu wrzucam A może by stworzyć taki temat i podpiąć? Moderatorze? Rama FUJI Tahoe SL - do ilu warto licytować? http://allegro.pl/show_item.php?item=3299533100
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.