Kuba02021996 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 witam. chcę w tym sezonie wystartowac w jakimś wyścigu szosowym ale nie chcę na razie wyrabiac licencji i nie chcę też płacic ubezpieczenia. Interesują mnie wyścigi na terenie woj. dolnośląskiego. czy są takie w tym sezonie?
mateusz0595 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Pewnie są. Zobacz w kalendarzu np. na forum lub Google
Mod Team Franio Napisano 3 Lutego 2013 Mod Team Napisano 3 Lutego 2013 Takie małe, lokalne imprezy jak np. kryteria uliczne mają bardzo słabą reklamę. Jak już coś pojawia się o nich w necie, to zwykle koło miesiąca przed. Choć wyjątki oczywiście są
General Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Szukaj. Żądło Szerszenia, Klasyk Radkowski, Klasyk Kłodzki, Srebrna Góra itp.
Bartek1994 Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Jeśli są, to są to tylko kryteria uliczne rozgrywane na jakieś niewielkiej pętli, a info o nich pojawia się krótko przed terminem. "Poważniejsze" imprezy niestety wymagają licencję i ubiezpieczenie.
Cox Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 wyrób sobie licencję "cyklosport' koszt mniejszy niż normalnej związkowej a będziesz mógł startować w dużej liczbie wyścigów, jest wtedy osobna kategoria o ww nazwie
zws Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 patrzę i nie mogę znaleźc Tu masz kilka: Lista Wydarzeń ale nie wiem jakie wymogi. i tu: http://karkonoskiest...kalendarz-dzkol
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.