Gość Krzychu Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam Powoli przymierzam się do zakupu jakiegoś lepszego MTB. Nie znam się jeszcze na tyle, żeby samemu decydować, więc pytam was o radę, jaki rower wybrać. Znalazłem m.in. takie ogłoszenie http://tablica.pl/of...0a00acd0d;r:;s: Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ile masz wzrotsu? sztywny czy full? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzychu Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ile masz wzrotsu? sztywny czy full? Mam 193 cm. Myślę, że full będzie najlepszą opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz0595 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Napisz do mnie na gg 43963335, mam kilka propozycji dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam Powoli przymierzam się do zakupu jakiegoś lepszego MTB. Nie znam się jeszcze na tyle, żeby samemu decydować, więc pytam was o radę, jaki rower wybrać. Znalazłem m.in. takie ogłoszenie http://tablica.pl/of...0a00acd0d;r:;s: Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam jak byś był zainteresowany to mam 2 propozycje, Zawodniczy RADON ZR TEAM Super stan!!! Full XT FOX (2988581752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. TREK 8000 - FOX , XT, JUICY !!! (2962533657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 jak byś był zainteresowany to mam 2 propozycje, Zawodniczy RADON ZR TEAM Super stan!!! Full XT FOX (2988581752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. TREK 8000 - FOX , XT, JUICY !!! (2962533657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Halo, Kolega ma 193 cm wzrostu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzychu Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dzięki za propozycje. A co sądzicie o tym ogłoszeniu, które podałem ? Tak się zastanawiam, bo miałbym niedaleko, żeby po niego pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 http://tablica.pl/of...0a00acd0d;r:;s: Dlaczego ten koleś wstawił blacka tyłem na przód i przy tym samym całe koło żeby pasowała tarcza do zacisku ? Przy takim ustawieniu coś się może stać chyba, bo przecież mańki są projektowane na koronę na tył. O nieosłoniętym zacisku nie wspomnę. A z resztą, czego to ludzie nie wymyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzychu Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dzięki za rady, ale co uważacie o tym rowerze, którego ogłoszenie wrzuciłem ? Pytam, bo miałbym blisko, żeby po niego pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 2 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 moim zdaniem jak najbardziej w porządku W kwestii korony tego mańka - Manitou nadal jest w mniejszości i często naród nie wie co ma mi kiedyś zwrócił uwagę chłopaczek ubrany w strój pewnego klubu kolarskiego ze stolicy że się zabiję kiedyś bo mam źle zamontowany widelec. Do słów dodał oczywiście lekceważące spojrzenie i szyderczy uśmieszek. Opowiadam tę historyjkę przy byle okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 moim zdaniem jak najbardziej w porządku W kwestii korony tego mańka - Manitou nadal jest w mniejszości i często naród nie wie co ma mi kiedyś zwrócił uwagę chłopaczek ubrany w strój pewnego klubu kolarskiego ze stolicy że się zabiję kiedyś bo mam źle zamontowany widelec. Do słów dodał oczywiście lekceważące spojrzenie i szyderczy uśmieszek. Opowiadam tę historyjkę przy byle okazji Sprzedawca napisał, że inaczej się go zamontować nie dało ... Czekam na sensowne uzasadnienie. Może coś w stylu chciałem mieć przedni hamulec po prawej stronie Ok mam odpowiedź : placek50@gmail.com Ogłoszenia tego użytkownika Nie ma powodu, tak mi go skręcili jak go kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Na twoim miejscu bym go brał, gościu pewnie przy odbiorze osobistym sprzeda za 2000 wiec myślę że warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Krzychu
Witam
Powoli przymierzam się do zakupu jakiegoś lepszego MTB. Nie znam się jeszcze na tyle, żeby samemu decydować, więc pytam was o radę, jaki rower wybrać. Znalazłem m.in. takie ogłoszenie http://tablica.pl/of...0a00acd0d;r:;s:
Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.