Wejherowo Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) jw. Potrzebuję jakichś opinii przed zakupem Na razie przekonują mnie - niska waga, dwie manetki, przystępna cena przy tym skoku, oraz łatwość ewentualnej konserwacji : Może jednak ktoś z Was ma inny pogląd i to jest be :/ Szukałem na forum ale jakoś nic mi nie znalazło w temacie. Tzn magura to popularna marka, ale nie pod względem forumowych amortyzatorów. bardziej hamulców. Edytowane 2 Lutego 2013 przez Wejherowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wejherowo Napisano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 ni żywej duszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Magura - w kwestii amorków- jest równie popularna w Polsce co amorki DT-czyli prawie w ogóle. Problemem jest brak normalnego dystrybutora i serwisu, amorki będące do kupienia są najczęściej OEMami,a ludzie potrzebujący większego skoku są raczej zainteresowani FOXem lub Marcokiem- Magura w tym zakresie skoku jest ciągle "wynalazkiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi