ralphi Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam, Może znaleźli by się chetni na wspólny zakup oleju Rolhoff ? 1l na allegro kosztuje w granicach 210zl wiec za 100ml wychodzi jak łatwo policzyc 21 zł (gdzie w pierwszym lepszym sklepie za ta kwotę dostaje się 50 ml). Ja osobiści byłbym chetny na 200-300 ml wiec pare osób jeszcze by się przydało. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lid Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ja się pisze na 100 ml. Mam nadzieję, że jest możliwy odbiór osobisty w Łodzi? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 czyli jeszcze czekamy na chetnych na 0,6l jesli chodzi o odbiór to tylko osobisty i z własnym słoiczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Moge wziasc setke. BTW na allesmieci pojawia sie Rohloff za 180. Zawsze pare groszy w kieszeni. Napisz gdzie odebrac. Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Spokojnie, bede kupował tam gdzie najtaniej Na razie czekam jeszcze na deklaracje bo nie chce zostać z 0,5l dla siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 I jak Panowie kupiliscie juz Rolfa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Tak jak napisałem wyżej - czekam jeszcze na deklaracje chętnych bo nie potrzeba mi 700ml. Nie mówcie że nie ma w Łodzi 6-7 osób chętnych na taki deal :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lid Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Podbijam licząc na to, że znajdą się jednak chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lid Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 no i co, nadal aktualne? bo jak nie, to chyba trzeba kupić na własną rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ja jestem nadal zainteresowany Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Tak jak wczesniej pisałem potrzeba chętnych na pozostałe 400-500 ml - sam nie będe wydawał kasy żeby potem mi to zalegało bo zwyczajnie tyle nie potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Mnie się przyda. Wezmę dwie setki. Przy okazji może ktoś "zaskoczy" i szybciej temat zamkniemy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 jakbyś mógł wysłać, to ja bym wziął 100ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Niestety w wysyłki nie będę się bawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 szkoda, bo mógbyś wysłać 200 ml w jednej paczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jechan Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Jakbyś się jednak zdecydował na wysyłkę to 100 bym wziął Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lid Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 No Łodziaki, zgłaszajcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 jeśli są nadal zainteresowani to w przyszłym tygodniu olej bedzie do odebrania - własny słoiczek bądz moj (cena 3 zł), co prawda wyskalowany do 80ml ale 100 powinno sie zmieścic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Zaklep mnie dwie setki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Olej juz jest więc dawać znać kiedy chcecie odebrać - wieczorami Chojny a w godzinach pracy na Sterlinga. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Zajrzę do Ciebie na Sterlinga z naczyniem w czwartek. Napisz jak Cię znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Jeśli nici się zrobią z dzisiejszego odbioru u Ciebie w pracy to mnie dopiero przyszły tydzień wchodzi w grę, jeszcze niesprecyzowanym dniu. Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Jeśli napiszesz mi wcześniej niż o 1 w nocy że mam zabrać olej do pracy to tak zrobię, a w tej sytuacji zwyczajnie juz w pracy zobaczyłem ze dzisiaj chcesz podjechać (wysłałem Ci pw w tej sprawie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Over. Dzięki za info. Domyśliłem się, że przecież nie zabierzesz całego kanistra do pracy. Cierpliwie czekam do przyszłego tygodnia. A przy okazji nie odczytuję PW - nie przez telefon. Wszystko jasne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Hej, Ralphi. Będziesz mógł jutro zabrać do pracy wspomniany towar? Miło będzie jak dasz znać na 608780078 smsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.