Skocz do zawartości

[Rohloff] - wspólny zakup

ralphi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Może znaleźli by się chetni na wspólny zakup oleju Rolhoff ? 1l na allegro kosztuje w granicach 210zl wiec za 100ml wychodzi jak łatwo policzyc 21 zł (gdzie w pierwszym lepszym sklepie za ta kwotę dostaje się 50 ml). Ja osobiści byłbym chetny na 200-300 ml wiec pare osób jeszcze by się przydało.

Pozdrawiam

Rafał

Napisano

Ja się pisze na 100 ml. Mam nadzieję, że jest możliwy odbiór osobisty w Łodzi?

Pozdro

Napisano

czyli jeszcze czekamy na chetnych na 0,6l

jesli chodzi o odbiór to tylko osobisty i z własnym słoiczkiem :)

Napisano

Moge wziasc setke. BTW na allesmieci pojawia sie Rohloff za 180. Zawsze pare groszy w kieszeni.

Napisz gdzie odebrac.

Sent from my HTC Vision

Napisano

Spokojnie, bede kupował tam gdzie najtaniej :)

Na razie czekam jeszcze na deklaracje bo nie chce zostać z 0,5l dla siebie...

Napisano

Tak jak napisałem wyżej - czekam jeszcze na deklaracje chętnych bo nie potrzeba mi 700ml.

Nie mówcie że nie ma w Łodzi 6-7 osób chętnych na taki deal :/

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Tak jak wczesniej pisałem potrzeba chętnych na pozostałe 400-500 ml - sam nie będe wydawał kasy żeby potem mi to zalegało bo zwyczajnie tyle nie potrzebuje.

Napisano

Jakbyś się jednak zdecydował na wysyłkę to 100 bym wziął ;)

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

• 3 miesiące temu...
Napisano

jeśli są nadal zainteresowani to w przyszłym tygodniu olej bedzie do odebrania - własny słoiczek bądz moj (cena 3 zł), co prawda wyskalowany do 80ml ale 100 powinno sie zmieścic.

Napisano

Olej juz jest więc dawać znać kiedy chcecie odebrać - wieczorami Chojny a w godzinach pracy na Sterlinga.

Pozdro

Napisano

Jeśli nici się zrobią z

dzisiejszego odbioru u Ciebie w pracy to mnie dopiero przyszły tydzień wchodzi w grę, jeszcze niesprecyzowanym dniu. Czekam.

Napisano

Jeśli napiszesz mi wcześniej niż o 1 w nocy że mam zabrać olej do pracy to tak zrobię, a w tej sytuacji zwyczajnie juz w pracy zobaczyłem ze dzisiaj chcesz podjechać (wysłałem Ci pw w tej sprawie)

Napisano

Over. Dzięki za info. Domyśliłem się, że przecież nie zabierzesz całego kanistra do pracy. Cierpliwie czekam do przyszłego tygodnia. A przy okazji nie odczytuję PW - nie przez telefon. Wszystko jasne!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...