kermittt Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam Od niedawna mam rower sign DS jednak przedni hamulec zaczyna mnie juz dobijac. Jest to jakis zwykly tektro i przy oponie 2.35 zupelnie nie spelnia moich oczekiwan. Chcialbym go wiec wymienic. Podkreslam ze chodzi tylko o przod. I tu wlasnie nasuwa sie moje pytanie czy okolo 140zl zainwestowac w jakis tani tarczowy shimano albo innej firmy czy kupic szczeki Avid'a. Co waszym zdaniem lepiej bedzie zatrzymywalo z duzych predkosci ale rowniez pozwalalo pewniej wykonywac triki? Czekam na pomoc bo nie mam zielonego pojecia co zrobic. pozdrawiam kermittt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 za 140 dobrej (dzialajacej) tarczy nie kupisz... Bierz v-ki avida. Najlepiej dozbieraj kasy i kup zestaw sd7 z klamkami bo sa po 200zl na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.