krzysssztof Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam. Problem wydający się być bardzo głupim, jednakże nie potrafię go rozwiązać. Powiedzcie mi - czy, i gdzie na głównej stronie forum znajduje się opcja oznaczenia wszystkich postów jako przeczytanych? Szukałem trzykrotnie, nie udało mi się odnaleźć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 1 Lutego 2013 Root Admin Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 w konkretnym forum masz taką opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysssztof Napisano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Czyli nie da się naraz wszystkich? Szkoda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Słabo szukacie Panowie Na samiusieńkim dole jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysssztof Napisano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 O to, to ! Dziekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.